Şi incult şi neam prost/Ponta, după ce şi-a pus banner-ul pe Ziua Armatei Române, l-a confundat pe regele Carol I cu Ferdinand

Şi incult şi neam prost/Ponta, după ce şi-a pus banner-ul pe Ziua Armatei Române, l-a confundat pe regele Carol I cu Ferdinand

Şi incult şi neam prost. Ponta, după ce şi-a pus banner-ul pe Ziua Armatei Române, l-a confundat pe regele Carol cu Ferdinand. 

După ce sâmbătă a văzut toată ţara cum banner-ul cu figura candidatului PSD la preşedinţie a tronat cu nesimţire peste întregul ceremonial de la Carei închinat Zilei Armatei Române, Ponta s-a mai făcut de râs odată.

 Victor Ponta a afirmat eronat sambata, la Carei, unde a participat la manifestatiile prilejuite de Ziua Armatei, ca Ferdinand a fost primul rege al Romaniei, in conditiile in care primul care a purtat acest titlu oficial acordat conducatorului Regatului Romaniei a fost unchiul sau, Carol I, relateaza Adevarul.

Intrebat daca sustine amplasarea bustului regelui Ferdinand in orasul din nord-vestul tarii, Victor Ponta a raspuns: "Ferdinand, primul rege al Romaniei".

Declaratia premierului a fost transcrisa si in comunicatul facut public de Guvern, in care este prezentat integral discursul acestuia precum si sesiunea de intrebari.

"Reporter: /.../ Ati vorbit asa de frumos de Majestatea Sa Regele. Sa stiti ca asteptam un mic sprijin, ca sa avem si noi un bust al regelui Ferdinand, care ni se refuza de doua sedinte consecutive ale Consiliului Local.
Victor Ponta: Regele Ferdinand? - primul rege al Romaniei.
Reporter: Da. Este gata /.../
Victor Ponta: Bun, vorbe bune pun."


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...