Sima aruncă BOMBA/Maior, în următorul LOT de ARESTAŢI/Unul SINGUR are IMUNITATE

Sima aruncă BOMBA/Maior, în următorul LOT de ARESTAŢI/Unul SINGUR are IMUNITATE

Fugarul Cristian Sima, un apropiat al candidatului PNL la funcţia de prim-ministru, Cătălin Predoiu, comentează pe o reţea de socializare evenimentele din ultima perioadă, deschizând chiar o bursă a pariurilor legată de următoarele arestări. Omul de afaceri face, pe lângă alte dezvăluiri, şi un top al celor care ar putea fi reţinuţi în curând, primul pe lista sa fiind fostul şef al SRI George Maior.

Cristian Sima face însă o predicţie-surpriză, nominalizând un politician de top care va scăpa basma curată chiar şi din Dosarul EADS.

“Nu vă faceţi iluzii. Acum 3 ani, aici, pe canapeaua de pe care scriu, Predoiu o întreba pe Alinuta Bica ce se mai întîmplă la minister şi din cînd în cînd îl suna pe Toni Greblă că să cadă la pace cu PSD-ul. Atunci Boc era Prim Ministru, Predoiu era la Justiţie şi dacă cumva suna Băsescu, Predoiu se ridica în picioare. Am încă toate înregistrările. Toţi sunt o apă şi un pămînt, doar focurile Gheenei ne mai scapă de clasa politică actuală.

Ah, şi deschid şi bursa pariurilor la următoarele arestări. Eu aş paria că următorii vor fi:

1. Maior
2. Dan Ionescu Consiliul Concurenţei
3. Petre Roman
4. Ioan Niculae
5. Urdăreanu

… ordinea e aleatorie.

Ştiu însă singur cine nu va fi arestat: Blaga, nici măcar pentru EADS”, susţine Sima pe pagina personală de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...