Situaţie EXPLOZIVĂ la DNA/Dorin Cocoş, ELIBERAT după ce Elena Udrea a COMPLETAT DENUNŢUL împotriva generalului Coldea

Lucrurile încep să pută rău de tot în Dosarul Microsoft! Dosar în care, până acum, în mod ciudat, au fost arestaţi DOAR oameni care n-au semnat documentele în baza cărora s-au dat şpăgile. Însă, după audierea maraton a Elenei Udrea, de completare a denunţului iniţial împotriva generalului SRI Florian Coldea, procurorii DNA nu vor mai prelungi cererea de arest preventiv pentru Dorin Cocoş în Dosarul Microsoft. În care el este acuzat că a fost intermediar pentru o parte din mită. Şi din care bani, Elena Udrea a spus că fostul soţ i-a dat lui Sebastian Ghiţă, la cererea generalului Coldea de la SRI, 500.000 de euro pentru finanţarea televiziunii RTV.

Procurorii DNA vor cere doar arest la domiciliu. Comisarul.ro a dezvăluit că Dorin Cocoş a dat o declaraţie în care a confirmat acuzaţiile Elenei Udrea în legătură cu banii daţi lui Sebastian Ghiţă.

Mai mult decât atât, în luna ianuarie, Sebastian Ghiţă l-a vizitat pe Dorin Cocoş la arestul de la Poliţia Capitalei. Prilej cu care a avut loc o discuţie aprinsă.

În urmă cu câteva zile a izbucnit scandalul de la Prahova. Unde, se pare, Sebastian Ghiţă este, din nou, în centrul evenimentelor. Ca mare aranjor al problemelor cumnatului Jigodiei Naţionale. Deocamdată, în mod iarăşi curios, în acest dosar n-au apărut tradiţionalele stenograme. Probabil că se negociază. Încă. Însă, aşa cum a lăsat să se înţeleagă şi preşedintele Iohannis în interviul de la Digi24 de joi seară, Dosarul Prahova este de-abia la început...

Citeşte şi CUTREMUR/Ghiţă a fost la Cocoş, la TUBULATURĂ, pe 19 ianuarie/Discuţia a fost aprinsă şi a durat peste o oră

Reamintim că în Dosarul Microsoft, fratele mai mic al aşteptatului Dosar EADS, mai mulţi foşti miniştri PSD, actuali parlamentari şi europarlamentari au fost doar audiaţi. Şi apoi nu s-a mai întâmplat nimic. Madam Andronescu, binefăcătoarea denunţătorului Pescariu, împreună cu infractorul Costoiu, e, în continuare, gureşă prin platourile televiziunilor....

Citeşte şi EXCLUSIV/Dorin Cocoş CONFIRMĂ: I-am DAT 500.000 de EURO lui Sebastian Ghiţă la solicitarea numitului Florian Coldea. Am început să mă tem pentru VIAŢA mea!

Galerie foto și documente


Procesul-verbal de predare-primire a Bazei Cutezătorii


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum va fi reformat Ministerul de Interne. Poliţia înghite Jandarmeria la oraş. La sate, e invers

2 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

3 Ți-ai dracu de șobolani! / Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la sta…

4 Asta se întâmplă în toate instituțiile! De fapt, tot PSD conduce România!

5 VIDEO Prostul Guvernului a comis-o în direct: penelede, penedeleo, penedele doi..pene

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri