ŞOC/Bica şi Udrea vor fi CONFRUNTATE/Bica a fost adusă cu DUBA la DNA

ŞOC/Bica şi Udrea vor fi CONFRUNTATE/Bica a fost adusă cu DUBA la DNA

Elena Udrea şi Alina Bica vor fi confruntate la DNA în Dosarul Bica privind despăgubirile!

Surse: Confruntare Alina Bica - Elena Udrea. Bica, adusă cu duba la DNA în timp ce Udrea se afla la sediul instituției pentru a da declarații.

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica a fost adusă joi cu duba la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiată în dosarul disjuns din cel privind despăgubirea ilegală de la ANRP, în care Bica a fost arestată preventiv. Audierea fostei șefe a DIICOT are loc în același timp cu cea a Elenei Udrea, care a fost adusă joi cu mandat la DNA pentru a de declarații în dosarul Microsoft.

Potrivit unor surse citate de B1 TV, în cazul Alinei Bica sunt investigate mai multe fapte și cel mai probabil ea va fi pusă sub învinuire. În acest nou doar au fost au fost audiați în urmă cu câteva zile și apropiați ai Elenei Udrea. Este vorba despre fiul fostului soț al Șefei PMP, Alin Cocoș și de mama acestuia.

În acest dosar procurorii verifică modalitatea în care Alina Bica a intrat în posesia unui teren din Snagov care ar fi aparţinut fostei soții a lui Dorin Cocoș.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Țoapa va vomita mătrăgună! / Primele imagini cu iubita lui Reghecampf!

3 „La noi nu e fabrică!” / Factură de infarct la electricitate primită de un prahovean

4 Un sondaj care ar trebui să dea de gândit celor de la USR / Ce ar vota cei mai mulți români

5 Zvon...