Sondaj: Dacă ar trăi, Ceauşescu i-ar spulbera la prezidenţiale pe Ponta, Antonescu sau Ungureanu

Sondaj: Dacă ar trăi, Ceauşescu i-ar spulbera la prezidenţiale pe Ponta, Antonescu sau Ungureanu

Starea de spirit a populatiei e destul de intunecata, sondajul aratand ca 73% dintre respondenti cred ca Romania se indreapta intr-o directie gresita, iar 69% cred ca traiesc mai rau decat inainte de 1989, potrivit Ziare.com , care citează Digi 24.

Cele mai bune lucruri pe care oamenii si le aduc aminte despre perioada de dinainte de 1989 sunt traiul bun (14%) si siguranta locului de munca (23%).

Sondajul IRES a fost realizat intre 3 si 6 aprilie, pe un esantion de 1.349 de subiecti.

Potrivit ultimelor sondaje care urmaresc intentia de vot a romanilor pentru prezidentialele din toamna lui 2014, pe primul loc, dar cu mult sub procentele lui Nicolae Ceausescu, se situeaza actualul premier Victor Ponta.

Intr-un alt sondaj IRES facut public la sfarsitul lunii martie, Victor Ponta are 31% dintre voturi, Mihai Razvan Ungureanu si Crin Antonescu au fiecare 12%, iar presedintele Traian Basescu ar fi votat de 10% dintre cei care au raspuns, desi nu mai are dreptul de a candida, avand in vedere ca a ocupat functia doua mandate consecutive.

Intr-un sondat CSCI, tot din luna martie, Victor Ponta avea 37%, Mihai Razvan Ungureanu era cotat cu 20%, Catalin Predoiu cu 16%, in timp ce Crin Antonescu doar 12%.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”