Staff-ul de campanie al PSD s-a reunit la Bucureşti/Se pregăteşte un miting pro-Antena3 cu peste 50.000 de oameni

Staff-ul de campanie al PSD s-a reunit la Bucureşti/Se pregăteşte un miting pro-Antena3 cu peste 50.000 de oameni

Este forfotă mare la sediul din Kiseleff. Mai ales la ceas de seară. Staff-ul de campanie al PSD pregăteşte o mare desfăşurare de forţe, pentru săptămâna viitoare. Un mare miting ,,popular'' care să demonstreze ataşamentul celor care se uită la Antena3 pentru acest post. În faţă vor fi scoşi mai degrabă lideri de opinie promovaţi de Antena3 din diverse domenii, de la aşa-zişi oameni de cultură până la sindicalişti. Ceea ce s-a întâmplat duminică nu a fost decât un mic test pentru a se măsura intensitatea reacţiilor şi pentru a se face ulterior măsurători sociologice în teren. Ponta este ferm pe poziţie. Merge pe mâna publicului cert de la Antena3. Care, în conformitate cu toate măsurătorile efectuate în ultimul an, se confundă, în proporţie de peste 90 la sută cu votanţii PSD.

Scandalul Voiculescu-Antena3 a căzut ca o mănuşă pentru PSD

Specialiştii în imagine din staff-ul de campanie al PSD şi-au frecat mâinile de bucurie văzând amploarea luată de scandalul Voiculescu-Antena3. În acest fel s-a mutat complet atenţia de la marile cazuri de corupţie în care sunt implicaţi baronii din teritoriu. Arestarea lui Bunea Stancu a TRECUT APROAPE NEOBSERVATĂ. La fel şi suspendările din funcţie ale lui Nicuşor Constantinescu şi Bunea Stancu. În acest fel, cel puţin pe termen scurt, se încearcă, prin orice mijloace canalizarea atenţiei pe falsul război dintre Antena3 şi Regimul Băsescu. În paralel cu atacarea constantă a credibilităţii adversarului direct.

Câte ceva despre cum va funcţiona staff-ul de campanie al PSD

Pentru prima oară în istoria campaniilor organizate de PSD, se vor folosi mijloace de comunicare codificate. Fiecare operaţiune va avea un nume codificat. La fel ca la infractorii cu ştaif. De asemenea, tot în premieră, fiecare judeţ va avea cel puţin un reprezentant în staff-ul central de campanie. Aceştia vor transmite, prin viu grai, în teritoriu, acele lucruri care, de-a luhgul timpului, au constituit marile probleme de credibilitate ale corectitudinii PSD. Cum însă, până la declanşarea ostilităţilor mai este ceva timp, n-are rost să devoalăm toate manevrele la care se va preta PSD-ul. Mai ales că noi ne-am propus să publicăm, în exclusivitate, materiale despre Referendumul din 2012 şi alegerile parlamentare din acelaşi an.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...