Statul LOR/De la Voiculescu NU. Unul dintre supravieţuitorii de la Colectiv este OBLIGAT de stat să RESTITUIE bani pentru că a fost externat mai devreme: "Este o ORDINĂRIE"

Statul LOR/De la Voiculescu NU. Unul dintre supravieţuitorii de la Colectiv este OBLIGAT de stat să RESTITUIE bani pentru că a fost externat mai devreme: "Este o ORDINĂRIE"

Catalin Scânteie, chitaristul trupei Hatemode, este unul dintre cei care au reuşit să scape cu viaţă din iadul de la Colectiv. Tânărul a fost internat la Spitalul "Bagdasar-Arseni", unde a stat mai bine de patru săptămâni. Acum, chitaristul a făcut un anunţ şocant pe pagina sa de Facebook. El acuză autorităţile că unii dintre răniţi trebuie să returneze o parte din banii pe care i-au primit de la stat pentru spitalizare.

Scânteie a mărturisit că este obligat să înapoieze statului 400 de lei pentru că a fost externat din spital cu două zile mai repede. Potrivit spuselor acestuia, cei care au stat în spital mai puţin de 30 de zile trebuie să returneze banii. 

Iată mesajul integral al acestuia: 

"Alta ordinarie din partea statului roman, ca multe altele dupa revolutie.

V-ati bucurat cumva ca v-a dat statul 6000 lei gen "ajutor pe perioada spitalizarii" dupa incendiul din Colectiv? Adica 200 lei/zi x 30 zile? Sau macar ati zambit amar pe motiv ca totul isi revine la normal in tara asta?

Eh, stati linistiti dragii mei "parliti" in Colecitv... Bucuria a fost de scurta durata. Daca ati stat internati mai putin de 30 de zile, acum trebuie sa inapoiati banii, ca altfel va saraci statul roman din cauza voastra. Nu mai conteaza ca am revenit la tratament si schimbare de pansament o data la 2-3 zile, ei vor banii inapoi... 

Azi, printre altele, trebuie sa ajung la nu stiu de cacat de agentie de stat cu sediul pe Calea Victoriei, ca sa dau inapoi 400 lei, deoarece si-au permis "aia" de la Spitalul Bagdasar Arseni sa ma externeze mai devreme, pe 28 noiembrie.

Mai exact, ca sa nu orbecaiti cautand, e vorba de "Agentia de Plati", etajul 3, la Contabilitate, la domnul Trusca. Cladirea cu B1 TV.

Deci cum s-ar spune, "am tras statul in piept cu 2 zile" ca m-am externat mai devreme, iar acum sunt pasibil de amenda sau in cel mai bun caz de poprire pe conturi.

Nu stiu de ce, dar imi vine sa-i cam dau pe toti inapoi. In cazul asta chiar nu mai am neovie. Bleah!", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.  

NR. De la Voiculescu nu s-au grăbit ăștia de la Fisc să recupereze cele 60 de milioane... Deh, statul LOR...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...