ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 18 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 18 NOIEMBRIE

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a anunțat că, în cadrul ședinței de Guvern, își va depune mandatul.

'Nu toți cetățenii români din străinătate și-au putut exercita dreptul de vot și acest lucru trebuie asumat. Întrucât trăim într-o țară unde nimeni nu prea își asumă responsabilitățile și singura preocupare este plasarea responsabilității de la unul la altul, eu, ca un om de onoare, îmi asum această responsabilitate și îmi voi depune astăzi la ședința de Guvern mandatul de ministru al Afacerilor Externe', a declarat Meleșcanu.

* Noul ministru al Afacerilor Externe pe care îl voi propune va fi Mihnea Motoc, a anunțat premierul Victor Ponta.

* Premierul Victor Ponta a cerut membrilor Cabinetului să pregătească proiectul de buget pentru anul 2015 până la sosirea delegației Comisiei Europene, FMI și Băncii Mondiale în România.

* Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că nu ar renunța la postul pe care îl ocupă în acest moment în favoarea unuia de ministru.

* Curtea Constituțională a României a înregistrat până marți la prânz trei contestații privind al doilea tur al alegerilor prezidențiale, urmând ca judecătorii să le discute miercuri.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…