ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 27 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 27 NOIEMBRIE

Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit în ședință. Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că va fi o reuniune importantă, fără să dea însă alte detalii legate de agenda acesteia.

* Vicepreședintele PSD Gheorghe Nichita a declarat că un congres al social-democraților ar putea avea loc la începutul anului viitor. Președintele PSD Sector 1, eurodeputatul Cătălin Ivan, a declarat de asemenea că următorul congres al partidului ar trebui convocat în primăvara anului viitor.

* Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a fost pusă sub acuzare joi în dosarul Microsoft de procurorii DNA. "Nu am dat o declarație. Am avut o discuție cu d-na procuror. Sunt suspectată de abuz în serviciu", a declarat Andronescu la ieșirea din sediul DNA. Ea a negat că ar fi fost pusă sub acuzare și pentru alte infracțiuni.

* Un proiect de lege privind statutul personalului medical va fi depus cel mai probabil în luna decembrie la Parlament pentru a intra în circuitul legislativ, a declarat joi într-o dezbatere secretarul de stat în Ministerul Sănătății Dorel Săndesc.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”