Sursă PNL: O haită de HIENE așteaptă NEVROZATĂ INJECȚII cu CONTRACTE în vene! Amănunte INCENDIARE

Sursă PNL: O haită de HIENE așteaptă NEVROZATĂ INJECȚII cu CONTRACTE în vene! Amănunte INCENDIARE

Un important lider PNL, care se declară scârbit de jocurile mizerabile făcute acum la vârful partidului, a vorbit pentru Comisarul.ro în termeni aproape ireali despre CLOACA din partidul care sfârâie și bate din călcâie să ajungă, după 1 septembrie, la ciolanul puterii. Patru sunt polii în în jurul cărora amușinează peste 60 de hiene nevrozate care vânează posturi de miniștri, secretar de stat sau jupâni peste ANAF, Hidroelectrica sau alte dregătorii unde colcăie banii României.

,,Sunt ca hienele. Îi vezi cum apar, ca niște umbre, așteptându-l pe Blaga. Le vezi, pe unele, cum aproape că îi ling urechile lui Predoiu. Îi vezi, pe alții, umilindu-se cum rar își poate închipui cineva, în fața Alinei Gorghiu. Restul fac cărare la Cotroceni, la Dan Mihalache. Sau acasă la acesta. Unde, spun unii, au loc adevărate orgii de lingușeală. Toți au o evidență șocantă a tot ce se întâmplă pe tarlaua unde ar vrea să preia puterea. Știu toate contractele, toate șmecheriile, cine pentru cine, cât pentru care. Dacă ar avea DNA-ul microfoane acolo unde se poartă discuțiile n-ar trebui să mai facă anchete sofisticate'', spune liderul PNL

,,Cea mai ,,penală'', de departe, e Andreea Paul, fosta Vass. Asta nu concepe, în ruptul capului, să nu ajungă ministru. Face sluj la toate taberele și spionează și bârfește pe toată lumea. Eu sunt PNL original dar vă spun că pot fi obiectiv. Ăștia de la fostul PDL sunt incredibili. Au o imaginație și o determinare care, oricâtă experiență ai avea, te lasă mut de uimire. Eu nu știu cum i-a ținut Băsescu în frâu, că sunt în stare de orice'', mai spune sursa noastră.

,,Președintele a dat un semnal foarte clar: să nu îndrăznească cineva să încerce să-l abordeze cu astfel de lucruri. Dar eu sunt sigur că are informatori printre noi care-l țin la curent cu ceea ce se întâmplă. Vă spun, cred că este o armată de peste 60 de personaje, din ce știu eu, care se zbat să prindă un loc în Guvern sau prin ministere sau regii de stat. Cam asta mi-a ajuns mie la urechi, dar nici eu nu-i știu pe toți. Să nu mai pomenesc despre ce lupte se dau pentru așa-zisele candidaturi pentru primăria Capitalei și pe sectoare'', mai spune liderul PNL.

Comisarul.ro va face cunoscute, în curând, mai multe nume din PNL care amușinează la funcții în noul guvern minoritar. Din păcate, mulți dintre cei care au probleme penale sau au fost miniștri de profesie prin guvernele la care a participat fostul PDL, n-au învățat nimic din ceea ce se întâmplă azi în societate. Văzând și auzind toate acestea aproape că pare normal ca țărănușul penal și condamnat de la Teleorman să fie noua vedetă a televiziunilor. Brrrrrr!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...