Surse DNA/Dosarul DIASPORA este EXPLOZIV/Dragnea şi Ponta nu scapă

Surse DNA/Dosarul DIASPORA este EXPLOZIV/Dragnea şi Ponta nu scapă

Rapiditatea şi fermitatea cu care procurorii DNA au solicitat să preia dosarul privind blocarea votului din diaspora a produs uimire în multe medii. Noi vă spunem că în acel moment, pe şira spinării lui Liviu Dragnea s-a prelins un mic şiroi de transpiraţie rece. Pentru că el, care a căzut pe tehnică, este motivul grabei cu care procurorii au cerut preluarea cauzei. Cine a văzut cazul Moloţ, spun sursele noastre, să înmulţească cu 10. Amănuntele sunt explozive. Şi sigur se vor face inculpări. Cât de curând. La vârful Guvernului. Să nu uitaţi că noi am spus că remanierea se face cu Ponta cu tot.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”