Surse PSD/Oltenia şi Bucureştiul MÂRÂIE la Ponta

În ultimele două săptămâni ale acestei campanii au avut loc mișcări extrem de interesante, iar în PSD este tensiune mare de tot. Oamenii lui Ponta au pierdut mult din optimismul de la începutul campaniei și recunosc că este foarte posibil ca scorul lor să nu fie de peste 40%, scrie un oficios PSD, site-ul stiripesurse.ro

Cea mai mare problemă este Bucureștiul, acolo unde Ponta se fac jocuri ale primarilor. Marian Vanghelie, de la Sectorul 5, a cedat total și a tras pe dreapta, în timp ce Robert Negoiță nu trage cu tot sufletul alături de Ponta. Cei doi au probleme cu oamenii din partid, în special cu Sebastian Ghiță și se simt trădați de Victor Ponta.

În București voturile se vor distribui către ceilalți candidați. Din cifrele calculate atât de PSD, cât și de ACL, în București va fi o diferență extrem de mică între Victor Ponta și Klaus Iohannis. Scorul amândurora va fi puțin peste 30%.

O adevărată bombă în PSD este aruncată de oltenii din fieful lui Ponta. Sursele noastre susțin că există foarte mulți parlamentari PSD care joacă la alibi în județe precum Gorj, Olt sau Mehedinți.

Dacă veștile care circulă prin PSD sunt adevărate, atunci problemele lui Victor Ponta sunt imense. Oltenia este zona în care PSD se aștepta să rupă și să scoată peste 55%. În prezent, se pare că scorul lui Victor Ponta a scăzut sub 50%.

Surse din PSD ne-au explicat că sunt probleme și din cauza oamenilor scoși din joc de DNA. Mulți dintre greii PSD care au probleme cu legea se tem mai acționeze în campania electorală, pentru că își amintesc de Referendumul din 2012.

De asemenea, în multe zone din țară PSD-iștii au fost scoși pur și simplu din joc. Sursele din PSD ne-au dat exemplu cazul Hrebenciuc. ”La Bacău, Viorel Hrebenciuc organiza totul, avea autoritate și experiență. Cine îl poate înlocui așa, de pe o zi pe alta?”, ne-au explicat sursele noastre.

Nici la Hunedoara sau Constanța nu se stă prea bine. Venirea în partid a traseiștilor din familia Ridzi a tulburat apele pe plan local, iar sursele noastre ne-au explicat că asta se va simți puternic la vot.

”Nu știu ce a fost în capul lor! Nu i-au adus cu acordul conducerii locale, au fost impuși de la centru. Lumea este extrem de nervoasă, iar Moloț va profita și ne termină! Tibi Ridzi e terminat electoral, iar Monica Ridzi e mână moartă. Ne trag în jos!”, ne-au explicat surse locale.

La Constanța, ieșirea lui Nicușor Constantinescu din joc și problemele cu legea ale lui Radu Mazăre au creat disconfort pe plan local. Mazăre nu este convins să tragă cu tot sufletul pentru partid, susţine oficiosul PSD, stiripesurse.ro.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

2 Info / Gâdea, notificat de noua șefă a Parchetului European să achite daunele morale de 300.000 de lei

3 Nou scandal în PSD! Păcăliții vor să dea în judecată partidul! Dăncilă a aprobat ca doar Plumb să primească ba…

4 Dăncilă, la DNA! Documentul care aruncă în aer PSD! Dragnea o reclamă pe Dăncilă că a fraudat banii UE și nu i…

5 Ce au convenit Orban și Iohannis la ședința de azi. Favoriții momentului la ministerele Justiției, Internelor,…

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos