SURSE/Până la sfârșitul lui OCTOMBRIE PSD va fi PULVERIZAT! Ponta ȘTIA de acum 3 luni că va fi INCULPAT!

SURSE/Până la sfârșitul lui OCTOMBRIE PSD va fi PULVERIZAT! Ponta ȘTIA de acum 3 luni că va fi INCULPAT!

Surse bine informate din PSD vorbesc fără ocolișuri despre explozia acestui partid. Eveniment care ar urma să se declanșeze pe la mijlocul lunii octombrie. Conform acestor surse, Victor Ponta a știut încă de acum 3 luni că urmează să fie inculpat în dosarul Turceni-Rovinari. Și toate manevrele sale au fost doar pași meniți să câștige timp și să mai șteargă anumite urme. Problema lui este că dosarul explodat la Ploiești, care l-a pus deja pe butuci pe Sebastian Ghiță, a luat-o razna. Și se pare că-i va da lovitura de grație. Procurorul de caz de la Ploiești, pe care Ghiță a încercat să-l atace, și s-a răzgândit subit, este în posesia unor dovezi beton. 

Dar să revenim la PSD. Unde Clanul Ponta-Ghiță-Sârbu a încercat să lase la butoane doar niște agarici, în frunte cu butoana, așa cum a numit-o CTP pe Rovana Plumb. Intervenția în forță a cuplului Dragnea- Zgonea a dus la recuperarea partidului de către cei care plătesc sau vor plăti cu libertatea pentru CUMPĂRAREA de voturi. Deși Savu a spus-o explicit în ședință, că în pădure, la Băneasa, s-au făcut jocurile, nimeni nu va recunoaște în veci că serviciile au făcut jocurile. Și vor continua să le facă. Pentru că PSD este considerat de către partenerii din NATO, unanim, principala placă turnantă pentru sferele de influență rusești, dar nu numai.

Și aici ajungem la surprinzătoarea revitalizare a lui Ion Iliescu. Și apariția sa în fruntea mesei, după luni de zile de stat în adormire. Își mai aduce cineva aminte despre desantul de parașutiști de elită ruși cu care s-au trezit americanii pe aeroportul din Belgrad, într-o dimineață? Așa s-au trezit acum și păpușarii din Servicii cu Iliescu. Informat, probabil, nu despre ce urma să se întâmple la ședință, ci despre ce urmează să se întâmple spre toamnă. Iar Iliescu este cu motoarele turate. Chiar dacă Băieții l-au pus pe Cristoiu să-l atace, bătrâna jucărie rusească, chiar și plină de sculamentul istoriei, a sărit să riposteze ca o luptătoare Kung-fu de 20 de ani! 

Informațiile noastre despre PSD sunt beton și din surse foarte bine informate. Vom continua să vă ținem la curent cu evoluția evenimentelor. Să nu credeți în ce se spune la televizor. Sunt numai prosteli de doi lei. Păi nu e normal, de pildă, să spună Dragnea că partidul îl sprijină pe Ponta, când el știe că Ponta va demisiona?



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia