SURSE/Se ADÂNCEȘTE HĂUL dintre Iohannis și PNL. Pedeliștii, trași pe LINIA MOARTĂ

SURSE/Se ADÂNCEȘTE HĂUL dintre Iohannis și PNL. Pedeliștii, trași pe LINIA MOARTĂ

Este mai aproape ca niciodată ruptura dintre dintre președintele Klaus Iohannis și PNL, partidul din partea căruia a candidat și care s-a împăunat cu succesul la alegeri. Nici în partid lucrurile nu sunt roz, foștii pedeliști sunt, pe zi ce trece, scoși pe linia moartă. Bisericuțele au reînflorit ca ciupercile după ploaie. Iar după anunțul lui Traian Băsescu, că s-ar putea înscrie, din toamnă, în PMP, vechii peneliști nu se mai feresc să-i trimită pe unii dintre pedeliști lângă Băsescu.

Comisarul.ro a relatat despre întâlnirile lui Iohannis cu diverși potențiali ocupanți de portofolii într-un eventual guvern. Întâlniri pe care le-a avut atât la Neptun cât și în ultima săptămână la Cotroceni. Singurul lider PNL cu care s-a întâlnit, în taină, a fost Cătălin Predoiu. Acest amănunt a iritat și mai mult relația cu PNL. Mai ales că Dan Mihalache a avut grijă să dea zvonuri conform cărora la vârful partidului urmează noi chemări la DNA. Și președintele se ferește de noi incidente după cazul Scutaru. Se vorbește în PNL de 5 membri marcanți cu dosare la DNA. Patru sunt din vechiul PNL.

În ceea ce privește relația Vechiul PNL-fostul PDL, lucrurile au luat-o din nou razna după incidentul provocat de Atanasiu-Bijboacă. Și tot el este fitilistul. Toată lumea a fost surprinsă să-i vadă pe Petrache și pe Nicolăescu la negocierile privind Codul Fiscal. Pedeliștii au luat foc. Mai ales după ce s-a aflat că PSD nu i-a vrut pe Ialomițianu și Andreea Paul.

Sursele care vorbesc despre ruperea iminentă a PNL pe fondul luptelor oarbe și inconștiente pentru putere se înmulțesc pe zi ce trece. Oricum, vine o toamnă de foc!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…

5 VIDEO PNL a aruncat în aer negocierile cu USR la Timiș. Liberalii s-au răzgândit cu 5 minute înainte de a ieși…