Tăriceanu: Autostrada Pitești-Sibiu, proiect la care Guvernul nu ar trebui să renunțe

Tăriceanu: Autostrada Pitești-Sibiu, proiect la care Guvernul nu ar trebui să renunțe

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, marți, la Centrul Renault Technologie de la Titu, că Guvernul nu ar trebui să renunțe la autostrada de la Pitești la Sibiu, deoarece este un proiect esențial.

"Sunt proiecte de infrastructură care au trebuit realizate, nu suficiente, după gustul și după dorința mea. Există o anumită lentoare a administrației. (...) Mi se pare că un proiect esențial la care Guvernul nu ar trebui să renunțe sub nicio formă este autostrada de la Pitești la Sibiu, pentru că mai departe proiectul este în desfășurare, în derulare. Mi se pare esențial pentru reușita proiectului (Dacia — Renault, n.r.) și pentru menținerea competitivității produsului'', a precizat președintele Senatului.

Marți, la Centrul de la Titu, a avut loc un eveniment aniversar prin care s-au marcat 15 ani de la privatizarea uzinei românești de autoturisme Dacia.

Au mai fost prezenți senatorul Ecaterina Andronescu, reprezentanți din conducerea companiei Renault, oficialități locale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa