Tăriceanu: Autostrada Pitești-Sibiu, proiect la care Guvernul nu ar trebui să renunțe

Tăriceanu: Autostrada Pitești-Sibiu, proiect la care Guvernul nu ar trebui să renunțe

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, marți, la Centrul Renault Technologie de la Titu, că Guvernul nu ar trebui să renunțe la autostrada de la Pitești la Sibiu, deoarece este un proiect esențial.

"Sunt proiecte de infrastructură care au trebuit realizate, nu suficiente, după gustul și după dorința mea. Există o anumită lentoare a administrației. (...) Mi se pare că un proiect esențial la care Guvernul nu ar trebui să renunțe sub nicio formă este autostrada de la Pitești la Sibiu, pentru că mai departe proiectul este în desfășurare, în derulare. Mi se pare esențial pentru reușita proiectului (Dacia — Renault, n.r.) și pentru menținerea competitivității produsului'', a precizat președintele Senatului.

Marți, la Centrul de la Titu, a avut loc un eveniment aniversar prin care s-au marcat 15 ani de la privatizarea uzinei românești de autoturisme Dacia.

Au mai fost prezenți senatorul Ecaterina Andronescu, reprezentanți din conducerea companiei Renault, oficialități locale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

5 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”