ȚEAPĂ! Încă o OPERAȚIUNE de INTOXICARE despre ''SECURISTUL'' Băsescu a EȘUAT!

ȚEAPĂ! Încă o OPERAȚIUNE de INTOXICARE despre ''SECURISTUL'' Băsescu a EȘUAT!

Țeapă! Noua tentativă de a umple internetul cu încă un dosar de securist al lui Traian Băsescu a eșuat lamentabil spre penibil. Culmea este că mereu sunt aceleași site-uri folosite pentru a genera astfel de intoxicări. Iar unul dintre aceste site-uri nu se ferește deloc să-și pună pe frunte SRI de fiecare dată când procurorii DNA mai fac o reținere anunțând cu bale contribuția serviciului. Despre ce este vorba? 

Aseară a circulat un mesaj electronic atribuit lui Florian Bichir, membru CNSAS, prin care acesta își anunța demisia din instituție pentru că din neglijența sa va apărea dosarul de la Securitate al lui Traian Băsescu. Nimeni nu și-a asumat veridicitatea mesajului. 

Florian Bichir, membru al CNSAS și colaborator al EvZ a lămurit situația, în exclusivitate pentru EvZ. Bichir este membru al CNSAS cu rang de ministru secretar de stat, pentru un mandat de 6 ani, a fost ales de Parlamentul României în martie 2012.

"Mesajul difuzat în numele meu privind publicarea dosarului de la Securitate al lui Traian Băsescu nu are nici o bază reală! este o făcătură! Ar fi fost cel puțin stupid ca eu să dau un asemenea mesaj în condițiile în care am făcut și fac parte din Colegiul CNSAS care i-a dat lui Traian Băsescu a patra adeverință de necolaborare cu Securitatea! Îmi pare rău pentru neplăcerile survenite, dar mi-aș fi dorit ca o asemenea știre să fie mai întâi verificată la sursă și apoi publicată" Florian Bichir în exclusivitate pentru Evz.

Mesajul difuzat inițial suna așa: "Dacă săptămâna trecută vă dădeam veşti bune, azi vă anunţ cu regret că mâine îmi voi înainta demisia atât eu cât şi doamna Elena Rusu din funcţiile avute la CNSAS, deoarece prin neglijenţa noastră va apărea dosarul lui Traian Băsescu în presă. Dr. Florian Bichir"

Mesajul lui Băse: „Penibilii detractori”

Fostul preşedinte al României se arată sarcastic, într-un status de Facebook intitulat „Penibilii detractori”. 

În postarea de marţi dimineaţă, liderul Mişcării Populare a avertizat că ar putea fi vorba despre o farsă ori o operaţiune de compromitere a lui sau a presei.

“Începînd de ieri seară veselie mare pe capul detractorilor mei. O persoană importantă anunţa că se face public dosarul meu de securitate.

Vă avertizez că ar putea fi o operaţiune de compromitere a presei, de compromitere a mea sau o farsă.

Ce penibili vor fi bieţii detractori cînd lucrurile se vor clarifica”, a scris Băsescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...