Teodor Baconschi: 2014/Ţopârlănia distruge România. Orice târfă dă lecţii poporului român./2010/"Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău''

Teodor Baconschi: 2014/Ţopârlănia distruge România. Orice târfă dă lecţii poporului român./2010/"Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău''

Autorul insultei "mahala violentă și ineptă încolonată", Teodor Baconschi, se revoltă pe o rețea de socializare împotriva "țopârlăniei" care "distruge" România. Membru fondator al PMP, Baconschi scrie, la o zi după ce Elena Udrea a devenit oficial prezidențiabil al PMP, că "neamul prost s-a cocoțat pe candidaturi la președinție"

 "Toparlania distruge Romania. De cativa ani buni suntem izolati international si tot mai dispretuiti. Nivelul vietii publice a coborat neincetat. Neamul prost s-a cocotat pe platouri, pe functii ministeriale, pe candidaturi la presedintie.

Tot ce era mai obscur, mai necioplit si mai fals a iesit la luminile rampei. Incultura e trendy. Arivismul, un succes invidiat. Orice tarfa da lectii poporului roman.

Un sfert din acest popor a emigrat. Un alt sfert se ascunde, scarbit. Jumatatea ramasa crede ca ce vede la televizor e viata insasi. Si voteaza, pentru a legitima nimicul cleios in care ne-am afundat", scrie Baconschi pe Facebook.

Teodor Baconschi a demisionat din Partidul Mișcarea Populară în luna iunie, acuzând că Traian Băsscu și-a ales-o ca urmașă pe Elena Udrea, iar intelectualii din partid sunt marginalizați. 

Elena Udrea i-a oferit lui Baconschi locul 3 pe lista pentru europarlamentare, dar doar primii doi nominalizați au ajuns în legislativul european.

 Iată ce spunea, acelaşi individ, în noiembrie 2010

"Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace, ai anduranţă la mediul general dezgustător al politicii româneşti şi nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare, ceea ce înseamnă că vei putea face cu oricine echipe de valoare şi PDL are probabil nevoie de acest lucru", a spus Baconschi, în cadrul conferinţei de alegeri a PDL Bucureşti.

Orice comentariu devine inutil.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro