Tolontan îi cere lui Ponta să apere presa: Mirel Palada ar trebui DEMIS azi

Tolontan îi cere lui Ponta să apere presa: Mirel Palada ar trebui DEMIS azi

Tolontan îi cere lui Ponta să apere presa: Mirel Palada ar trebui DEMIS azi

"Cum e posibil ca, prin vocea sa, Guvernul unei tari europene sa-si atace un cetatean, exprimandu-si satisfactia in metafore care trimit la executii pe scaunul electric si la crima, pentru ca acel cetatean a criticat Guvernul? Victima izbucnirii guvernamentale este un ziarist de la Gandul, nenumit. Practic, am ajuns sa fim ironizati prin figuri de stil violente, care vorbesc despre bucuria suprimarii, de catre cei carora le platim salariile! In mod normal, Mirel Palada ar trebui demis azi. Mai ales de catre un premier care si-a exprimat deunazi respectul neconditionat pentru libertatea de exprimare a presei si pentru rolul criticii intr-o democratie", scrie, pe blog , Catalin Tolontan.

Tolontan se alatura astfel altor jurnalisti indignati de comentariul postat pe Facebook de Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului platit din bani publici, scrie Ziare.com .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante