Tonomatul de debitat inepţii Olguţa Vasilescu sare la gâtul lui Cristoiu pentru a-l muşca pe Băsescu

Deşi e cu musca pe căciulă cât taurul comunal, acest tonomat de debitat inepţii care este Olguţa Vasilescu sare la gâtlejul lui Ion Cristoiu printr-o nouă postare pe blog. Minţind cu neruşinare. Nu, fetiţa noastră dragă, nu că eşti coruptă a vrut să spună Ion Cristoiu. Şi nici Traian Băsescu. Ştii foarte bine la ce se refereau amândoi. Dar, la fel ca prietenul tău, Victoraş, care, iată, incredibil, a ajuns chiar preşedintele partidului, minţi de îngheaţă apele. Cu tupeu. Păi putea preşedintele ţării să spună în direct că nu-ţi vrea amantul ministru. Şi că ţie nu îţi e ruşine că te-a păruit nevasta ăluia în Piaţa Mare? Că a şi divorţat între timp de dobitoc. De silă?

Iată ce a spus Olguţa pe site-ul personal:

Pus sa dea explicatii cum si in ce fel, a realizat cat de periculoasa a fost afirmatia lui. Astazi, a facut acelasi lucru cu mine. Doar ca prin intermediari, din care a citat apoi, ca sa nu mai fie obligat sa isi divulge sursa. Am lucrat in presa si stiu cum se fac asemenea lucruri. Gasesti un ziarist dispus sa scrie o informatie, apoi il citezi pe el. Deh, gura lumii nu mai e de ajuns. Acum se lucreaza cu fineturi.

 Concret! Domnul Basescu m-a atacat azi, dar nu chiar direct. A facut trimitere la blogul "maestrului" Cristoiu vrand sa explice o "legatura" indecenta intre mine si colegul Manda. Pe care l-as fi pus ministru. Daca nu ar fi penibil subiectul si nu as fi stiut ca in an electoral toata clasa politica se umple de zoaie, ca asa e pe la noi, nici nu as fi reactionat, cum nu am reactionat nici la campania de denigrare a mea din timpul campaniei de la europarlamentare cand partiduletul basist a inteles ca nu trebuie sa vina cu proiecte, ci cu o campanie de... demitere a primarului Craiovei. Rezultatul? Partiduletul lui a luat sub 5 la suta, iar PSD primul scor. Nu faptul ca se coboara pe teren mocirlos ma deranjeaza la Ion Cristoiu. Poate acela e nivelul... Al lui si al altora. Ci amenintarea lui, preluata de presedintele statului prin citarea blogului, cu arestarea mea. Nici mai mult, nici mai putin! Si nu pentru ceva ce as fi facut, ci pentru "spagile" pe care ar urma sa le primesc de la oameni de afaceri pentru care se trucheaza licitatii, la Craiova, ca sa se acopere costurile organizarii Consiliului National. In treacat fie spus, la Craiova nu se trucheaza licitatii.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

5 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate