TRAGEDIE București/Hop și-o proastă de la Antena1: ''Zis și făcut, au ARS ÎN FLĂCĂRI''

TRAGEDIE București/Hop și-o proastă de la Antena1: ''Zis și făcut, au ARS ÎN FLĂCĂRI''

În timp ce o țară întreagă e șocată de tragedia din București, o proastă de la Antena1, Ozana Barabancea, nu a ezitat să facă o ironie la adresa celor care au mers în clubul Colectiv, acolo unde au ars de vii.

"În poză e un dragon care arde în flăcări... zis și făcut... au ars în flăcări", a notat cu ''ironie'' vedeta Antena 1, făcând referire la coperta albumului trupei "Goodbye to gravity" care simboliza un dragon în flăcări. Ulterior, criticată aspru, vedeta a șters postarea și a revenit cu un mesaj cu care a încercat să o îndrepte. 

"Stau să mă întreb dacă ar trebui să îmi cer scuze că îmi spun parerea ...sau pentru că nu mă fac explicită. Evident că sufar și sunt sub soc ca noi toti. Cei ce nu sunt deacord cu mine au dreptul să o facă. Cred că ar fi mai bine sa mergem să donăm sânge decât să scriem pe Facebook. Aveam dreptate când spuneam că iau o pauza până pe 20 noiembrie. Mai bine o respectam. Scuze", a notat din nou Barabancea.

Poate că proasta, când a văzut imaginile cu tragedia de la club, tocmai se masturba, și a fost deranjată... Ori, poate că era numai luată puțin la măsea...





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”