TROMPETA, ÎNFUNDATĂ de Băsescu

TROMPETA, ÎNFUNDATĂ de Băsescu

Traian Băsescu e mai în formă ca niciodată. Proştii care au crezut că e lovit mortal odată cu arestarea Lenuţei şi-au luat ţeapă. Scorpionul de-abia acum s-a trezit...

”Contract de împrumut între Crescent, firmă a fostei securităţi şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului turnătorului Felix, administrată de doamna Firea. Sunt convins că doamna Firea ne poate spune când s-a rambursat împrumutul”, a spus Băsescu pe contul său de Facebook.

Publicarea acestui contract vine dupa ce Traian Basescu i-a cerut, in urma cu doua zile, Gabrielei Firea sa explice "cati bani a transferat din Crescent in trustul lui Voiculescu".

"Daca-si aduce aminte sa fi semnat vreo hartie prin care tot imprumuta, asa, an de an, si nu platea inapoi, 400 de mii de euro si vreun 1,8 milioane de dolari, de la Crescent si ii transfera intr-o companie care era in grupul domnului Voiculescu. Daca isi aduce aminte lucrul acesta, ar fi bine sa se spovedeasca public", a declarat marti Basescu.

In replica, senatoarea PSD Gabriela Firea i-a cerut marti acestuia sa-si probeze afirmatiile.

"Am inteles ca fostul presedinte al Romaniei este in posesia unor informatii potrivit carora as fi girat, prin semnatura mea, actiuni comerciale ilegale, in cadrul trustului Intact, atunci cand eram unul dintre managerii Diviziei de print. Ii adresez public rugamintea domnului Traian Basescu sa predea 'dovezile' organelor de cercetare abilitate", a afirmat Firea, conform unui comunicat citat de Agerpres.

"Sunt convins ca doamna Firea ne poate spune cand s-a rambursat imprumutul", scrie miercuri fostul sef de stat, pe Facebook, alaturi de patru pagini fotocopiate.

Acest contract de imprumut in valoare de 400.000 euro si 1.830.000 dolari, rambursabili pana la sfarsitului anului 2010, pare semnat in 15.11.2007 intre Crescent Commercial & Maritime (Cyprus) LTD, cu sediul in Nicosia, si SC Media Casa Press SRL, in numele careia semneaza Gabriela Firea, "Manager Director".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

4 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

5 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri