TROMPETA nu doarme. Dar VISEAZĂ tot Iohannis

TROMPETA nu doarme. Dar VISEAZĂ tot Iohannis

Ţara arde de tătari, proasta bea cu lăutari cam aşa se poate traduce noul mesaj al Gabrielei Firea. TROMPETA PSD îi cere preşedintelui ales să rezolve o chestiune controversată după ce se va instala la Cotrocei. Aceasta vrea ca Iohannis să-i retragă Ordinul Naţional Steaua României lui Laszlo Tokes.

Gabriela Firea susţine, referindu-se la discursul rostit de Iohannis la Alba Iulia, că preşedintele ales a copiat aspectele legate de unitatea naţională din oferta electorală a lui Victor Ponta. Astfel, aceasta solicită transformarea vorbelor în fapte, plecând de la un incident petrecut pe 1 decembrie.

"În timp ce președintele ales rostea aceste cuvinte, pe câteva case din secuime era arborat drapelul de doliu, iar reprezentanții Partidului Civic Maghiar au folosit ziua de 1 Decembrie drept prilej pentru reiterarea ideilor secesioniste legate de Ținutul Secuiesc. Poate că, în paralel cu marile proiecte naționale, pe dl Iohannis ar trebui să-l preocupe și aceste manifestări jignitoare la adresa tuturor românilor de bună credință, chiar dacă ele sunt organizate de o formațiune ai cărei lideri l-au sprijinit public și explicit în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

După cum, n-ar fi deloc rău ca pe lista cu marile noastre restanțe, despre care vorbește președintele Iohannis, să figureze și retragerea Ordinului Național Steaua României acordat lui Laszlo Tokes, ca semn că cei care sfidează statul român nu pot fi în același timp și beneficiarii unor înalte distincții ale acestuia. Îi solicit acest lucru președintelui ales, în dublă calitate, de senator al României și de membru în Consiliul de Onoare al Ordinului Național Steaua României, care a decis în unanimitate ca dlui Tokes să-i fie retrasă distincția", se arată într-un comunicat de presă al Gabrielei Firea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!