Tupeu de CIOCLU SINISTRU: Oprea a fost la PRIVEGHI! Gâdea, afirmație DUBIOASĂ

Tupeu incredibil pentru jegul de Oprea. Asemeni asasinului care se întoarce la locul faptei, cu apucături de cioclu sinistru, G.Oprea a fost la capela la care este depus sicriul tânărului mort din vina sa! Evenimentul a fost anunțat de un alt cioclu, de sex feminin, Dana Grecu.

Informația a fost reluată mai apoi, în emisiunea sa, de haznelul Mihai Gâdea. Care vorbind pe subiect, a făcut o afirmație cel puțin dubioasă.

Ce a vrut să spună Mihai Gâdea? ''E o vorbă, cine sunt cei care dau în gropi''

Haznelul Antena 3 pare să fi făcut o gafă joi seara, la emisiunea Sinteza Zilei, în care subiectul principal, ce să vezi soro, erau gropile din România în care cad mașini, ambulanțe și oameni, pe marginea subiectului polițistului din coloana lui Gabriel Oprea care a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă.

"E o vorbă care poate nici nu ar trebui menționată în acest context, cine sunt cei care dau in gropi", a spus Gâdea, la începutul emisiunii.

Mihai Gadea s-a referit si la Gabriel Oprea, care nu a avut nicio declaratie publica dupa ce s-a aflat ca politistul facea parte din escorta sa, afirmand ca vicepremierul a fost la capela la care este depus sicriul tanarului om al legii unde "a discutat cu familia" si a "prezentat condoleante".

Mihai Gadea a mai spus ca are un semn de intrebare legat de faptul ca se foloseste acest accident ca "munitie politica impotriva unui politician".

O fi vrut Gădea să spună că doar proștii dau în gropi? Chiar asta vor să-l facă acești nenorociți pe bietul polițist decedat, un biet prost care a dat într-o groapă?


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

2 PSD, în pragul exploziei! Procurorii se pregătesc de reținerea „Rețelei Burci” / Cristian Burci, fugit acum în D…

3 CCR, asasinii României / Bombe epidemiologice în toată țara: sute de bolnavi sau suspecți de infectare cu Covid-…

4 VIDEO Ciolacu vrea „adevărul” despre incidentul cu deputații PSD!!! Uite, boule, adevărul!

5 Securist împuțit! În Grecia, Cataramă a purtat mască non-stop! În România a făcut miting contra purtării ei!