Udrea merge la stareţul care i-a prezis că va ajunge preşedinte şi s-a pozat la Cancelaria Domnească

Udrea merge la stareţul care i-a prezis că va ajunge preşedinte şi s-a pozat la Cancelaria Domnească

Elena Udrea a vizitat, luni după-amiază, Cetatea de Scaun a Sucevei, aflată în restaurare printr-un proiect finanţat prin POR şi care a fost semnat de ea în 2010, fotografiindu-se la Cancelaria Domnească, urmând să plece la un stareţ care a prevestit că va fi aleasă preşedinte al României.

Udrea merge la stareţul care i-a prezis că va ajunge preşedinte şi s-a pozat la Cancelaria Domnească

Udrea a fost aşteptată, luni după-amiază, la intrarea în cetate de câteva zeci de simpatizanţi cu care s-a fotografiat, după care a intrat în cetate, pe care a recunoscut că nu a vizitat-o niciodată. Ea a spus doar că, în calitate de ministru al Dezvoltării, a semnat în 2010 contractul de finanţare a proiectului de restaurare a acestui monument istoric.

Udrea a văzut în cetate locul unde era Cancelaria Domnească, iar la sugestia ziariştilor s-a fotografiat în faţa cancelariei.

Ulterior, ea a spus că, deşi a contribuit la finanţarea proiectului de reabilitare, nu a vizitat Cetatea de Scaun şi a arătat că la Suceava a făcut multe lucruri şi că a reuşit să facă din Bucovina un ţinut cunoscut, promovat şi că a adus investiţii de 70 de milioane de euro.

De la Cetatea de Scaun, Elena Udrea a plecat la Mănăstirea Leucuşeşti pentru a-l vizita pe stareţul care a prezis că ea va fi preşedintele României după alegerile din luna noiembrie a acestui an.

"Am văzut previziunea acestuia şi, având în vedere că şi eu cred acelaşi lucru, de asta sunt în competiţie, o să mergem până acolo. Când vine de la un om atât de credincios are altă greutate", a declarat Udrea.

Stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, judeţul Suceava, părintele Ioil, în vârstă de 85 de ani, care i-a prezis lui Ion Iliescu că va ajunge preşedinte al României, susţine, potrivit presei locale, că i s-a arătat într-o carte că viitorul preşedinte al României va fi o femeie, iar aceasta va fi Elena Udrea.

"Viitorul preşedinte al ţării va fi o femeie şi va fi Elena Udrea. Am deschis o carte, nu vă pot spune care, dar aşa mi-a arătat. Aşa apare scris şi va fi sprijinită, aşa cum se ştie, de Traian Băsescu . Este posibil însă ca lui Băsescu să îi fie prelungit mandatul datorită situaţiei dintre Rusia şi Ucraina. Nu va fi uşor pentru noi. Nu va fi bine", susţine părintele Ioil potrivit sursei citate.

Părintele Ioil trăieşte auster într-o colibă săpată sub pământ.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...