Udrea se OPUNE celui de-al doilea mandat al Codruței Kovesi la DNA: Ponta avea dreptate

Udrea se OPUNE celui de-al doilea mandat al Codruței Kovesi la DNA: Ponta avea dreptate

Deputata Elena Udrea a precizat la B1 TV că nu susține un al doilea mandat la șefia DNA pentru Laura Codruța Kovesi. ”Suntem în pericol să pierdem bruma de democrație câștigată în 1989. Ponta avea dreptate să nu fie de acord cu numirea lui Kovesi”, a spus Udrea. 

Udrea a declarat că a crezut că se poate face justiție cu implicarea justiției, dar a subliniat că greșit.

„Ceea ce am considerat că era stat de drept era un plan de preluare a puterii din mâna celor care o dețin democratic, poate nemeritat, dar democratic, de reprezentanți ai forțelor serviciilor. Din arest comunicam doar prin Facebook, cu ajutorul echipei de comunicare. Am participat la creerea unui sistem care este pe cale să preia puterea. Nu sunt o piesă importantă, dar am participat și eu. Am determiat situația în care ne aflăm astăzi. Am crezut că se poate face justiție cu implicarea serviciilor și am greșit. Sunt un om care vrea să își repare greșeala”, a declarat Udrea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”