Udrea: "Sunt convinsă că românii vor vota o femeie la Preşedinţie în acest an". Candidatul PMP s-a fotografiat cu oamenii şi a mâncat mici la Zilele Sebeşului - GALERIE FOTO

Udrea: "Sunt convinsă că românii vor vota o femeie la Preşedinţie în acest an". Candidatul PMP s-a fotografiat cu oamenii şi a mâncat mici la Zilele Sebeşului - GALERIE FOTO

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat, duminică seară, la Zilele Sebeşului, că ”este convinsă” că românii vor vota o femeie la alegerile prezidenţiale din acest an, adăugând că a auzit femei şi bărbaţi spunând că ”o femeie poate rezolva problemele acestei ţări”.

Udrea: Sunt convinsă că românii vor vota o femeie la Preşedinţie în acest an (Imagine: Dan Lungu/ Mediafax Foto)

Întrebată dacă din punctul său de vedere românii ar putea să voteze o femeie la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea a răspuns afirmativ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Categoric da. Am auzit de atâtea ori în această seară şi femei şi bărbaţi spunând că o femeie poate conduce, o femeie poate rezolva problemele acestei ţări. Am auzit de la femei spunând: «Da, este vremea noastră, trebuie să votăm o femeie», încât sunt convinsă că românii vor vota o femeie în acest an”, a spus Udrea.

GALERIE FOTO

Elena Udrea a participat, duminică, la Zilele Sebeşului, oprindu-se mai întâi la un centru comercial din oraş de unde şi-a cumpărat mai multe articole de îmbrăcăminte sport.

”Am plecat ieri pe fugă şi am uitat să îmi iau un echipament sportiv. În fiecare dimineaţă fac mişcare. Mâine o să fiu la Alba, nu aveam nimic, un echipament în care să pot să alerg mâine aşa că mi-am luat nişte adidaşi şi un echipament în care să pot să fac sport. Să încurajăm sportul chiar dacă suntem în campanie”, a spus Udrea.

Ulterior, însoţită de preşedintele PMP Alba, deputatul Clement Negruţ , Elena Udrea s-a îndreptat spre zona unde aveau loc manifestările de ”Zilele Oraşului”. Ea s-a fotografiat şi a vorbit cu oamenii, iar la un moment dat s-a oprit să mănânce mici la o terasă din oraş, spunând că sunt ”la fel de buni ca şi cârnaţii de Pleşcoi”.

GALERIE FOTO

În timpul vizitei, Udrea s-a întâlnit cu deputatul PSD, Ioan Dârzu, liderul PSD Alba, cu care s-a salutat.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, va susţine, luni, o conferinţă de presă la Alba Iulia.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

4 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!