UMILINŢĂ TOTALĂ pentru Gâdea şi Badea/Antena 3 se MUTĂ în SEDIU cu Realitatea TV

UMILINŢĂ TOTALĂ pentru Gâdea şi Badea/Antena 3 se MUTĂ în SEDIU cu Realitatea TV

Blestemul Realitatea TV-Vântu atinge, aşa cum anticipam încă de la băgarea la beci a lui Voiculescu, drept în inimă Antena 3. Şobolanii Badea şi Gâdea vor împărţi parcarea cu Rareş Bogdan şi ,,colegii'' de la Realitatea TV. Mai mare umilinţă nu puteau îndura. 

Aşa cum scrie reportervirtual.ro, amenajările la noul sediu sunt în plin avânt. Se lucrează.

Antena 3 (dar și Antena 1) își mută redacția și studiourile în clădirea Willbrook, din Otopeni, în care activează un alt canal de știri,Realitatea TV.

Pregătirile sunt în toi (amenajarea studiourilor), iarMihai Gâdea speră să poată finaliza operațiunea până la 1 martie. Directorul Antenei 3 a solicitat punerea la dispoziție a trei microbuze de transport pentru angajați. Acestea sunt furnizate de Willbrook (Realitatea TV și compania Samsung, care activează în același complex, beneficiază de unul singur).

Birourile Antena 3 vor fi exact în zona opusă a complexului Willbrook față de zona în care sunt situate acum birourile Realitatea TV.

Le-au tăiat din convorbiri

Pe de altă parte, vin noi vești în legătură cu reducerile de costuri pe care trebuie să le facă Antena 3, care arată situația financiară dificilă a postului de știri. Astfel, în afară de disponibilizări și tăierile de salarii anunțate, nu toți angajații vor mai beneficia de plata telefoanelor mobile. Vor mai fi suportate de companie doar abonamente de până la maximum 7 euro/ lunar, iar oamenii au fost anunțați să-și treacă numerele pe persoană fizică, anunţă cei de la reportervirtual.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…