Un diplomat DEZVĂLUIE o PISTĂ a FILAJULUI de la Paris

Un diplomat român spune că ambasada României la Paris era informată despre vizita, chiar şi privată, a şefei DIICOT şi a fostului ministru al dezvoltării. Mai mult, el spune că şi serviciile erau la curent cu această vizită. Aceste afirmaţii au fost făcute în contextul recentei declaraţii a Elenei Udrea conform căreia aflase deja înainte de momentul publicării despre fotografiile de la Paris. Ea a spus chiar că cel care i-a furnizat informaţia a fost chiar directorul SRI de la acel moment, George Maior. Iar acesta ştia de la şeful executiv al instituţiei, generalul Coldea.

Iată ce a scris sâmbătă seară pe facebook un diplomat român, Mihai Ricci. Acesta a fost consilierul Casei Regale, mai apoi consilier la Ministerul Culturii pentru miniştrii Paleologu şi Kelemen Hunor şi apoi în MAE, ministru consilier la Ambasada României la Atena. Ricci a scris pe facebook: "Pentru cà se vorbeste din nou în emisiunea lui Sabin Orcan cu Elena Udrea despre fotografiile de la Paris , vin si eu cu o întrebare al càrei ràspuns mi se pare cu bàtaie mult mai lungà decât istoria unui mail care a fost lansat în eter cu oarecare neglijentà . Ambasada de la Paris a fost sau nu implicatà în aceastà vizità , fie ea si privatà ? S-au deplasat persoane cu functii si nume sonore : Alina Bica si Elena Udrea. Practica , atât cât o cunosc eu , indicà cà Ambasada este informatà si în regulà generalà asigurà unele aspecte de ordin logistic : masinà la aeroport , rezervatii la hotel si altele.... mai confidentiale .Stie cineva ceva ? Ar fi un subiect interesant de discutat cu ocazia furtunii declansate ieri , spre exemplu cu prilejul anchetei anuntate la MAE si care ocupà media si dezlàntuie pasiuni."

Diplomatul român sugerează că vizita la Paris era cunoscută în Ambasadă şi datorită sprijinului logistic serviciile erau informate exact punct cu punct despre vizita la Paris.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Confirmare oficială / Dragnea și Tăriceanu au dat liber Ungariei să-și facă de cap în Transilvania!

2 Document / Așa arată jaful PSD! Guvernul Orban refuză plăți de aproape 150 milioane lei pentru proiecte PNDL făc…

3 Judecați voi! O judecătoare care a scăpat ca prin minune de pușcărie se pensionează cu 16.000 de lei pe lună, …

4 ULTIMĂ ORĂ / Dragnea va ieși din pușcărie în mai puțin de doi ani! Toader a clasificat întreg penitenciarul Raho…

5 VIDEO Dosarul șpăgilor explodează în PSD! Deputata PSD Jivan, audiată la DNA! Sunt așteptați Fifor și Cuc!

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc