Un tânăr către fostul preşedinte Ion Iliescu: Eşti un "criminal" şi "un comunist murdar de sânge"

Un tânăr către fostul preşedinte Ion Iliescu: Eşti un "criminal" şi "un comunist murdar de sânge"

Un tânăr a provocat, miercuri, un scurt incident la o masă rotundă la care a participat şi fostul preşedinte Ion Iliescu, bărbatul spunându-i fostului preşedinte că este "un criminal" şi un "comunist murdar de sânge".

Imediat după ce fostul preşedinte Ion Iliescu şi-a încheiat intervenţia la masa rotundă "25 de ani de libertate", organizată de Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989, un tănâr aflat în spatele sălii a afişat un cearşaf pe care scria cu vopsea roşie "Iliescu judecat pentru sângele vărsat".

Tânărul i-a spus fostului şef al statului că este "un criminal" şi "un comunist murdar de sânge".Incidentul a durat foarte puţin, bărbatul fiind scos din sală de agenţi SPP şi predat poliţiei.

Ion Iliescu a replicat că este vorba de o "manipulare", acuzându-l pe tânăr că a fost pus să provoace această situaţie.După incident evenimentul desfăşurat la Institutul Cultural Român a continuat.

Printre invitaţi s-au aflat Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu şi Alexandru Mironov.

La sfârşit, fostul preşedinte Iliescu a declarat că incidentul a fost "o provocare".

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /