UPDATE/Ăla Micu' de la Sănătate e fotomodel! A fost RETRAS!!!!

UPDATE/Ăla Micu' de la Sănătate e fotomodel! A fost RETRAS!!!!

UPDATE: "Nominalizarea pentru Ministerul Sănătății trimisă Parlamentului în această seară de către domnul Prim-ministru desemnat Dacian Cioloș este domnul conferențiar universitar doctor Patriciu Achimaș-Cadariu, în prezent director al Institutului Oncologic Cluj-Napoca", a transmis Biroul de presa al Guvernului. 

S-a confirmat oficial ca Andrei Baciu nu mai este propunerea lui Dacian Ciolos pentru Ministerul Sanatatii, el fiind inlocuit cu Patriciu Achimas Cadariu.

Nominalizarea pentru Ministerul Sanatatii trimisa Parlamentului in aceasta seara de catre domnul prim-ministru desemnat Dacian Ciolos este domnul conferentiar universitar doctor Patriciu Achimas-Cadariu, in prezent director al Institutului Oncologic Cluj Napoca".

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa nu il mai includa in Cabinetul sau pe Andrei Baciu, pe care il propusese pentru postul de ministru al Sanatatii, decizia fiind luata in urma controverselor aparute in spatiul public dupa nominalizarea acestuia, au declarat anterior, pentru Mediafax, surse oficiale.

UPDATE/Modelu' a fost RETRAS!!! 

Surse politice sustin ca Dacian Cilos a gasit deja un inlocuitor pentru Andrei Baciu, propunerea initiala pentru Ministerul Sanatatii.

Noua propunere ar fi Patriciu Achimas, directorul Institutului Oncologic din Cluj.

Ăla Micu' de la Sănătate e fotomodel! Noi credem că va fi RETRAS!

In diverse publicatii au aparut imagini ce par sa indice ca Andrei Baciu (28 de ani), propus ca ministru al Sanatatii de premierul desemnat Dacian Ciolos a activat si ca model.

Numele acestuia si doua fotografii, inclusiv una cu Baciu in lenjerie intima, apar intr-un top cinci al celor mai sexy romani realizat in 2010 de publicatia online farabarbati.ro.

"E frumos tare baiatul asta si dupa ce termina de colindat prin lume, il asteptam inapoi acasa. Fetele, stiu de ce!", se spune in topul citat, unde ministrul propus aparea pe locul trei.

Andrei Baciu in varsta de doar 28 de ani este cel mai tanar ministru desemnat vreodata in Guvernul Romaniei din 89 incoace. El a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București.

A fost rezident în secția de chirurgie cardiacă a Spitalului Fundeni (ian. 2012—mart. 2012), apoi la Spitalul universitar "Charles Nicolle" (CHU de Rouen) din Rouen, Franța.

Din august 2014, a efectuat stagii de chirurgie generală la Spitalul Universitar din București și de chirurgie toracică la Institutul "Marius Nasta".

În 2015, a urmat un program de formare în management spitalicesc la Școala Națională de Sănătate Publică din București. 

Este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor, cea care a lansat impreuna cu liberalul Cristian Busoi o campanie pentru drepturile pacientilor, prezenta atat prin afise stradale cat si la diverse televiziuni. 

„Sunt onorat de această nominalizare. Datorită campaniei «Drepturile pacienţilor» am putut sta de vorba cu mulţi dintre bolnavii internaţi în spitalele din România. Aşa am înţeles care sunt problemele cu care se confruntă sistemul sanitar în acest moment”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andrei Baciu.

El a spus că ar vrea să poată aplica în sistemul sanitar din România ceea ce a învăţat în străinătate.”Aş fi bucuros să pot aplica cât mai mult în sistemul sanitar românesc ceea ce am învăţat în străinătate, pentru a rezolva cât mai multe dintre probleme cu care se confruntă sănătatea în acest moment”, a adăugat ministrul propus pentru portofoliul Sănătăţii.







Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!