USL încă funcţionează la comisia de revizuire a Constituţiei

USL încă funcţionează la comisia de revizuire a Constituţiei

“In conditiile in care 75% din ceea ce am discutat si aprobat noi a fost declarat ca fiind neconstitutional, noi cerem reluarea de la zero a dezbaterilor constitutionale”, a spus reprezentantul PDL.

Propunerea lui Tişe a fost supusă votului şi a fost respinsă în unanimitate de voturi. "Cred că membrii acestei Comisii ar trebui să demisioneze. Am fost tratat într-un mod persiflator", a spus senatorul Alin Tişe, în numele PDL.

"Nu cunoaşte elementele fundamentale de constituţional", a fost remarca vicepreşedintelui Comisiei Ioan Chelaru.

După ce propunerea PDL a fost respinsă, preşedintele forului Crin Antonescu a venit cu o altă variantă: depunerea de amendamente la forma actuală a proiectului de revizuire, de către toate grupurile parlamentare până pe data de 30 aprilie. "Raportul şi observaţiile CCR sunt toate luate în seamă, şi ce aş propune este de a distribui aceste observaţii şi să depunem amendamente pe baza acestor observaţii", a spus preşedintele Crin Antonescu.

Membrii comisiei au votat în unanimitate ca termenul de depunere a amendamentelor să fie până pe 30 aprilie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...