Valeriu Zgonea nu va mai îndeplini funcția de președinte al Comisiei de cod electoral

Valeriu Zgonea nu va mai îndeplini funcția de președinte al Comisiei de cod electoral

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, nu va mai fi președinte al Comisiei parlamentare de cod electoral, în condițiile în care PSD va prelua președinția Comisiei speciale pentru revizuirea Constituției.

"Este o decizie pe care au luat-o cele două grupuri politice. Începând cu 15 martie, noi preluăm președinția Comisiei pentru revizuirea Constituției și colegii de la PNL vor prelua această președinție de comisie", a declarat marți Zgonea, întrebat dacă se retrage din funcția de președinte al Comisiei de cod electoral.

"Cred că mi-am făcut datoria ca președinte al comisiei de cod electoral. Nu știu dacă rămân vicepreședinte, dar nu pot să fiu și președintele Camerei și vicepreședintele unei comisii speciale. (...) Până la urmă este important ce rămâne, nu ce funcție ai în Parlament", a spus Zgonea.

El a adăugat că și-a îndeplinit obiectivele date de PSD în cadrul comisiei de cod electoral.

"Decizia este a mea personală și este strict legată de îndeplinirea mandatului pe care l-am avut", a completat președintele Camerei Deputaților. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”