Vanghelie susţine că a fost urmărit de persoane care vor să îl şantajeze:

Vanghelie susţine că a fost urmărit de persoane care vor să îl şantajeze:

Social-democratul Marian Vanghelie a fost întrebat, marţi, înaintea şedinţei conducerii PSD, despre conflictul pe care l-a avut cu o echipă de paparazzi, el răspunzând că persoanele respective îl urmăreau pentru a-l şantaja şi, în consecinţă, merită să fie arestate.

"Eu cred că dacă în România faci ceva ilegal, eu cred că dacă cineva se ocupă a te urmări pentru a fi şantajat pentru a face anumite lucruri, în afară de instituţiile abilitate, eu cred că trebuie arestaţi. Ne e nimic ilegal. Am spus un lucru normal", a declarat, marţi, Vanghelie, întrebat despre faptul că a agresat verbal o echipă de paparazzi.

Chestionat despre înjurăturile la adresa deputatului PSD Sebastian Ghiță şi a premierului Victor Ponta proferat cu aceeaşi ocazie, social-democratul a răspuns: "Nu, nu, acolo nu aţi înţeles bine. Nu îl înjuram pe domnul Ponta. «Fir-aţi ai dracu voi» golanii ăştia, golanii ăia....".

"Ca să lămurim, dacă cineva face ceva ilegal, eu cred că în următoarea perioadă instituţiile abilitate o să găsească şi firmele care urmăresc oamenii politici pentru diverse şantaje în România. Nu erau jurnalişti, vă rog eu să verificaţi", a susţinut Marian Vanghelie .

La afirmaţia unui reporter care a susţinut că persoanele din maşină erau paparazzi care lucrează pentru emisiunea "Wowbiz" (Kanal D – n.r.), Marian Vanghelie a negat, oferind date privind firma care deţine maşina în care s-au aflat aceştia.

"Nu sunt colegi de-ai dumneavoastră de la Wowbizz, este o firmă din Voluntari. Maşina este o firmă din Strada Maxim Gorki, nr. 14 din Voluntari, judeţul Ilfov, punct de lucru Bulevardul Mircea Eliade nr. 18 (...). Această firmă se ocupă cu alte lucruri, nu se ocupă cu ... nu au oameni care să se ocupe de presă... transferuri, servicii de transfer aeroport cu acoperire naţională, servicii închiriere şoferi personali... Iar firma cu care colaboraţi dumneavoastră, daţi-le pozele pentru români, să îi vadă pe acei oameni care se ocupă... cum arătau", a subliniat primarul Sectorului 5.

Vanghelie a ţinut să precizeze că este "bine informat". "Am vrut să transmit un mesaj că eu nu mă iau după oamenii normali de pe stradă. Am fost urmărit, de la 10.00 dimineaţa, de patru maşini şi seara m-am dus să mănânc la un restaurant (....) şi o să revin, dacă o să fie nevoie, la momentul potrivit, cu mai multe detalii şi cum se ocupă şi aşa-zişii paparazzi în România şi cum sunt sunt plătiţi şi ceea ce se întâmplă în România şi sum folosesc în anumite momente anumite persoane date pe care încearcă să le obţină despre anumiţi oameni politici şi când doresc să le trimită la anumite instituţii abilitate sub formă de informaţii", a declarat acesta.

Întrebat despre faptul că i-a ameninţat cu bătaia pe paparazzi, Vanghelie a spus: "Dacă îi vedeaţi pe aceşti paparazzi de doi metri, tunşi scurt, cred că dvs. fugeaţi. I-am ameninţat verbal".

Chestionat despre faptul că a lovit maşina acestora cu pumnul şi cu piciorul, Marian Vanghelie a replicat: "Haideţi, vă pare rău dumneavoastră pentru chestia aceasta?".

"Vă transmit oficial că mâine voi da postul dumneavoastră în judecată pentru că se ocupă cu asemenea oameni care, vă spun, au şi probleme penale. Firma respectivă lucrează cu oameni care se ocupă, prin discoteci, cu tot felul de lucruri dubioase", a adăugat social-democratul.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...