Veste TERIBILĂ pentru SORIN OPRESCU

Veste TERIBILĂ pentru SORIN OPRESCU

Primarul General al Bucureştiului, Sorin Oprescu

"PDL Bucureşti intenţionează să declanşeze o campanie de strângeri de semnături pentru demiterea primarului general Sorin Oprescu, aceasta fiind unica soluţie de salvare a cât a mai rămas de salvat din Capitala României", a declarat Raicu, în cadrul unei conferinţe de presă.

În opinia politicianului democrat-liberal, care este şi consilier general în CGMB, "Sorin Oprescu este numele celui mai dezastruos primar pe care l-a avut Bucureştiul în istoria sa" şi este "pentru Bucureşti sinonimul lui Victor-Viorel Ponta pentru România".

Campania de strângeri de semnături va fi lansată după ce se va lua o decizie în acest sens în cadrul Biroului Permanent al PDL Bucureşti.

Totodată, Raicu a precizat că PDL încearcă să convingă şi celelalte partide care au membri în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti să se alăture demersului.

Întrebat ce semnale există de la celelalte formaţiuni politice, secretarul executiv al PDL Bucureşti-Ilfov a precizat că şi ele sunt în aceeaşi situaţie, urmând să înainteze propunerea "în propriile organe de conducere ale partidelor respective".

Întrebat dacă speră ca inclusiv PSD-ul să se ralieze, Raicu a precizat că "probabil că nu, atât timp cât Victor-Viorel Ponta va fi prim-ministru şi preşedinte de partid".

PDL Bucureşti are nevoie de 450.000 de semnături pentru a putea fi organizat un referendum privind demiterea primarului general.

"Potrivit legii, primarul are obligaţia, în clipa în care s-a strâns numărul de semnături, să ia la cunoştinţă. Apoi, Consiliul general hotărâşte declanşarea unui referendum, nu primarul general", a explicat Raicu.

Mircea Raicu a susţinut că acest referendum este necesar deoarece Sorin Oprescu a fost în primul său mandat "primarul panglicar", întrucât "unicele proiecte la care a tăiat panglica sunt gândite, finanţare şi muncite de primarul Adrian Videanu". În cel de-al doilea mandat, Oprescu este "primarul faliment", deoarece unicul proiect despre care vorbeşte este cel al autostrăzii suspendate.

"Astăzi, după două mandate ale lui Sorin Oprescu, Bucureştiul seamănă din ce în de mai mult cu Bucureştiul de dinaintea anilor 2000. Gropile au reapărut pe marile bulevarde, serviciile publice sunt în pragul colapsului, investiţiile s-au redus de la an la an", a spus Raicu.

Acesta l-a acuzat pe Sorin Oprescu că a dublat valoarea unor proiecte începute de Adrian Videanu, precum Pasajul Basarab, Stadionul Naţional Arena sau închiderea inelului median de nord al Capitalei.

Totodată, consilierul PDL a susţinut că datorii RADET şi RATB la furnizori au crescut în perioada lui Sorin Oprescu.

Mircea Raicu a mai spus că sub cele două mandate ale lui Sorin Oprescu s-au înmulţit câinii maidanezi.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”