Victor Ponta către ministrul Apelor: „Ce faci, fă, Doina? Aveai chef de nişte inundaţii?“

Victor Ponta către ministrul Apelor: „Ce faci, fă, Doina? Aveai chef de nişte inundaţii?“

Aflat în Beiu (Teleorman), sat afectat de o viitură, Victor Ponta a vizitat localitatea într-o barcă pneumatică, deşi apa nu era mare .

La un moment dat, în barcă a urcat şi Doina Pană, ministrul delegat pentru Ape. „Tu ce faci, fă, Doina, aicea? Aveai chef de nişte inundaţii?“, a întrebat-o premierul pe aceasta. „Păi nu aveam chef, dar...“, a răspuns ministrul delegat pentru Ape, potrivit imaginilor difuzate de Ştirile ProTV .

Victor Ponta a fost însoţit în această vizită şi de vicepremierul Liviu Dragnea. Cei doi le-au promis localnicilor că Guvernul va aloca sumele necesare realizării digului de la Beiu şi refacerii podului de la Alexandria.

Un derapaj celebru este cel al fostului preşedinte Ion Iliescu. La începutul anilor ’90, acesta i s-a adresat unui jurnalist cu apelativul „Măi animalule“.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

3 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

4 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska