Victor Ponta refuză invitaţia de a participa la o dezbatere cu Klaus Iohannis la Universitatea de Vest din Timişoara

Victor Ponta refuză invitaţia de a participa la o dezbatere cu Klaus Iohannis la Universitatea de Vest din Timişoara: La fel de bine pot fi invocate o unitate militara, un camin cultural sau o fabrica
Victor Ponta a refuzat invitatia de a participa la o dezbatere electorala cu Klaus Iohannis la Universitatea de Vest din Timisoara, afirmand ca propunerea este nobila, dar la fel de bine pot fi invocate Academia romana, un camin cultural sau o fabrica.

"Propunerile pe care le avanseaza (Klaus Iohannis) sunt nobile - Universitatea din Timisoara, Palatul Parlamentului - dar la fel de bine pot fi invocate Academia Romana, Uniunea Scriitorilor, o unitate militara, un camin cultural dintr-un sat, un spital, un camin de batrani sau o fabrica. Orice loc din Romania este legitim pentru a gazdui o confruntare prezidentiala", scrie Ponta, pe contul lui de Facebook.

Acesta apreciaza ca variantele de confruntari electorale transmise de Iohannis "reprezinta un vot de blam dat presei romanesti", in conditiile in care arata, sustine acesta, ca primarul Sibiului "nu doreste sa mearga in sediul televiziunilor si nu doreste sa fie moderat de jurnalisti".

"Dar tocmai fiindca nu se poate merge peste tot, se poate accepta ca media este acea institutie globala care poate aduce necesara intalnire intre candidatii la Presedintie in casele fiecarui roman - si din Timisoara si din Covasna si din Bucuresti si din Suceava... Si universitar si miner si student si pensionar.

Cele patru televiziuni de stiri, ale caror invitatii le-am acceptat, acopera o larga marja de orientari politice si un public extrem de divers. De asemenea, sunt primele patru in audienta pe specificul lor si au jurnalisti cu experienta care pot organiza profesionist o confruntare electorala", argumenteaza Ponta.

Presedintele PNL Klaus Iohannis a salutat miercuri initiativa Universitatii de Vest din Timisoara de a organiza o dezbatere intre cei doi candidati la Presedintia Romaniei intrati in turul doi: "Prestigiul acestei universitati si spiritul in care a fost lansata invitatia, aceea a unui dialog real pe teme importante pentru cetateni, m-au determinat sa accept propunerea formulata de rectorul Marilen Pirtea".


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a put…

4 CULISE / Replica lui Manda care-a făcut-o pe Dăncilă să plângă: „Nu vreți dvs. să vorbiți în engleză?”

5 Primul pas spre fuziune? Un lider PMP, numit secretar general adjunct al guvernului Orban

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj