VICTORIE?/UMILINȚĂ?/Băse, în MENAJERIA lui Ghiță

VICTORIE?/UMILINȚĂ?/Băse, în MENAJERIA lui Ghiță

​Premiera: Traian Basescu, invitat special la Romania TV, despre care acum un an spunea ca "duce campanii de dezbinare a natiunii". 

Traian Basescu este invitatul special al televiziunii Romania TV duminica seara si discuta despre cabinetul Ciolos. Este pentru prima oara cand fostul presedinte vine in studioul televiziunii controlate de Sebastian Ghita, pe care Traian Basescu l-a numit in repetate randuri drept "partener" al lui Victor Ponta si finantator al campaniei acestuia.

Mai mult, Traian Basescu a avut in mandatul sau de presedinte critici dure la adresa RTV. In mai 2014, Traian Basescu spunea ca "grupul Intact, grupul lui Ghiţă, RTV, duc campanii de dezbinare a naţiunii, de rupere a coeziunii naţiunii. O naţiune care nu e coezivă nu poate rezista în faţa unor ameninţări, şi uitaţi-vă tot la Ucraina. Datorită unor politici duse de trusturi media, minoritarii ruşi se consideră duşmani ai majoritarilor ucraineni. Acest tip de vulnerabilităţi nu apar din neant, ele sunt coordonate şi, până la urmă, produc efecte. Şi în cele din urmă ţi se poate întâmpla exact ca în Ucraina".

De asemenea, in iulie 2014 Traian Basescu acuza intr-o conferinta de presa RTV ca minte: "Deci doamnă, în concluzie, televiziunea dumneavoastră (RTV - n.red.) minte şi ca atare voi face publice înregistrările discuţiilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

4 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

5 Marea păcăleală / Cât ficat conțin de fapt conservele de pate