VIDEO EXPLOZIV/Soldații americani, ÎNGENUNCHEAȚI de iranieni!

VIDEO EXPLOZIV/Soldații americani, ÎNGENUNCHEAȚI de iranieni!

Televiziunea de stat iraniana a difuzat imagini cu predarea celor 10 marinari americani care au fost arestati marti de unitatea de elita a armatei Iranului, Gardienii Revolutiei, dupa ce au patruns in apele teritoriale iraniene. Acestia apar ingenuncheati, cu mainile ridicate pe cap, in timp ce sunt inconjurati de trupele iraniene.

Militarii au asteptat sa fie arestati si dusi pe insula Farsi, o zona din Golful Persic in care nu este permis accesul publicului fiind rezervata operatiunilor guvernamentale.

Militarii, 9 barbati si o femeie, au fost escortati pe insula unde ar fi fost interogati timp de mai multe ore.

Acestia apar ulterior intr-o incapere, desculti si asezati pe jos, unde li se serveste mancare. Femeia poate fi vazuta purtand un val improvizat, dat de iranieni pentru a-si acoperi fata.

Amintim ca zece militari americani au fost arestati marti dupa ce au patruns in apele teritoriale iraniene, si eliberati o zi mai tarziu dupa ce s-a stabilit ca incalcarea nu a fost intentionata.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”