VIDEO-Penalii PSD au intrat în vrie/Cosma i-a făcut poezie lui Ponta, Mazăre i-a înjurat pe procurori, un dobitoc de la Maramureş a bătut cu biblia să-l afurisească pe Băsescu

VIDEO-Penalii PSD au intrat în vrie/Cosma i-a făcut poezie lui Ponta, Mazăre i-a înjurat pe procurori, un dobitoc de la Maramureş a bătut cu biblia să-l afurisească pe Băsescu

Scene greu de tradus în cuvinte normale în sălile unde s-a desfăşurat conferinţele judeţene ale PSD prin care s-a validat, cu 99,90 la sută, candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României. Baronii locali s-au întrecut pe ei în debitat tâmpenii. Care mai de care mai izvorâtă din negura minţii. Penalul de Prahova, Mircea Cosma, i-a făcut o poezie lui Ponta. Un gest mărunt dedicat unui om care se anunţă măreţ. Şi care, mai ales, va ţine în mână, dacă va câştiga, cheia cea mare de la Justiţie. Tot pe bază de justiţie s-a răscrăcărat şi Mazăre scuipând o înjurătură drept în faţa procurorului de sex feminin care îl cercetează. Alt cretin, la Maramureş, a bătut cu biblia să-l afurisească pe Băsescu

Mircea Cosma, președintele PSD al Consiliului Județean Prahova, i-a scris o poezie lui Victor Ponta, pe care a recitat-o la Conferința Județeană a PSD. Evenimentul, la fel de penibil ca în cazul lui Ludovic Orban de la o întrunire electorală, când a încercat să-l omagieze la candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis.

 Prezent la Conferinţa Judeţeană a PSD Prahova, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a fost aplaudat la scenă deschisă de cei peste 300  de participanţi, după ce le-a recitat o poezie scrisă chiar de el pentru premierul Victor Ponta.

Într-o interventie pentru activistii PSD, deputatul social-democrat Gheorghe Șimon a declarat vineri, la Conferinta Judeteana PSD Maramures, ca presedintele Traian Băsescu este “dracu'”.

“Inca din clasele primare am invatat la orele de religie ca din ceruri a fost izgonit dracu’ si ingerii raului pe pamant. Eu vreau sa spun ca pentru romani si pentru  Romania, dracu’ e Traian Basescu. Dragii mei, acest om cu o minte diabolica in a face rau, iese foarte des la TV la 18.30 si ne stransmite mesaje care ne fac rau, care ne dezbina si care ne fac sa ne uram unii pe altii. As vrea sa nu uitati cat rau a putut sa faca Basescu Romaniei atunci cand l-a chemat pe Boc la el si i-a zis <Bocule, inchide spitalele> si Boc le-a inchis. A doua zi il chema si spunea <Bocule, ciunteste salariile> si Boc le-a ciuntit si, mai tragic, a spus si Boc le-a ciuntit. E tragic ca un presedinte al romanilor a procedat cu Romania si cu romanii in asemenea hal. Raul de acolo vine. De aceea, ii spunem de aici, din Maramures, de la aceasta tribuna <Basescu, mai ai 60 si cateva zile si du-te!>. Avem nevoie de altceva si va rog foarte mult sa transmiteti, ca nu stiu ce vor face istoricii, nu stiu cum vor contabiliza in cartile de istorie aceste faradelegi  si de-asta vreau sa le spuneti copiilor si nepotilor de aceste faradelegi ca asa nu se uita de-a lungul timpului”, a declarat deputatul PSD Gheorghe Simon.

Deputatul social-democrat Gheorghe Șimon: Băsescu e dracu'

Radu Mazăre:"Bă, futu-te-n cur pe mă-ta de procuror !"

Vezi video la minutul 6:40

MIRCEA COSMA, poezie pentru VICTOR PONTA, recitată pe scenă - VIDEO


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...