VIDEO Premierul către ministrul Apelor: Ce faci, fă, Doina? Aveai chef de nişte inundaţii? Ponta: E clar că nu am zis aşa ceva

VIDEO Premierul către ministrul Apelor: Ce faci, fă, Doina? Aveai chef de nişte inundaţii? Ponta: E clar că nu am zis aşa ceva

Aflat în Beiu (Teleorman), sat afectat de o viitură, Victor Ponta a vizitat localitatea într-o barcă pneumatică, deşi apa nu era mare .

La un moment dat, în barcă a urcat şi Doina Pană, ministrul delegat pentru Ape. „Tu ce faci, fă, Doina, aicea? Aveai chef de nişte inundaţii?“, a întrebat-o premierul pe aceasta. „Păi nu aveam chef, dar...“, a răspuns ministrul delegat pentru Ape, potrivit imaginilor difuzate de Ştirile ProTV .

Victor Ponta a fost însoţit în această vizită şi de vicepremierul Liviu Dragnea. Cei doi le-au promis localnicilor că Guvernul va aloca sumele necesare realizării digului de la Beiu şi refacerii podului de la Alexandria.

Un derapaj celebru este cel al fostului preşedinte Ion Iliescu. La începutul anilor ’90, acesta i s-a adresat unui jurnalist cu apelativul „Măi animalule“.

Ponta. Nu am spus

Premierul Victor Ponta neagă că ar fi folosit un limbaj injurios la adresa Doinei Pană: “Am văzut ca m-am adresat injurios. M-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa ceva. Nu băusem nici whiskey, nici nu coborâsem de pe vapor, nu mă adresez aşa. (…) Aşa e împărţită lumea între cei care fac ceva şi cei care înjură, nu va supărăţi că unii ne înjură”, le-a spus Ponta ministrilor, la începutul şedinţei de guvern.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

2 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

3 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

4 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene

5 Rusia răspunde cu torpila nucleară Poseidon. Serviciile occidentale au avertizat că submarinul K-329 Belgorod pregătește testarea torpilei