VIDEO-PSD a picat Ordonanţa Traseiştilor la Cameră. Va fi picată şi la Senat. Doar fraierii din PSD şi flaimucii lui Tăriceanu au votat ,,pentru''

VIDEO-PSD a picat Ordonanţa Traseiştilor la Cameră. Va fi picată şi la Senat. Doar fraierii din PSD şi flaimucii lui Tăriceanu au votat ,,pentru''

PSD a picat Ordonanţa de urgenţă 55/2014 care permite migraţia politică a aleşilor locali. OUG 55/2014 a fost supusă votului final, în şedinţa de miercuri, însă nu a întrunit numărul necesar de voturi favorabile pentru a fi adoptată.


Astfel, s-au înregistrat 195 de voturi ”pentru”, 109 voturi ”împotrivă” şi 21 de abţineri.

”Ordonanţa nu a trecut”, a constatat preşedintele de şedinţă, Viorel Hrebenciuc .

Practic, aşa cum se hotărâse în cercul restrâns al şmecherilor care conduc acum partidul, doar fraierii din PSD, APARATELE DE VOT, au fost lăsaţi să voteze. Şi flaimucii din gruparea lui Tăriceanu. Iar UDMR s-a abţinut. Ponta şi-a luat angajamentul că Ordonanţa va fi picată în Parlament. Faţă de partenerii noştri occidentali. Chiar a supravegheat personal desfăşurarea evenimentelor de miercuri din Camera Deputaţilor. Pentru a nu se întâmpla ceva care să strice joaca. Imediat după ce votul pentru adoptarea Ordonanţei nu a întrunit numărul necesar, un vot care necesita jumătate plus unu din voturi a trecut. Săptămâna viitoare, în Senat, va fi picată din nou. Cu toate acestea Ordonanţa şi-a făcut efectele. Zâmbetele tâmpe şi complice ale lui Ponta şi Dragnea spun totul despre complicitatea la vot.

OUG 55/2014 este în vigoare din 2 septembrie, când a fost publicată în Monitorul Oficial. Aceasta permite aleşilor locali ca, într-un termen de 45 de zile, să îşi schimbe partidul fără a-şi pierde mandatul.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”