VIDEO/Blaga, IRONIC la adresa lui Iohannis chiar de ziua lui. Alina Gorghiu a plusat, nu l-a contrat!

VIDEO/Blaga, IRONIC la adresa lui Iohannis chiar de ziua lui. Alina Gorghiu a plusat, nu l-a contrat!

Se pare că diminețile dintre liderii PNL și președintele Iohannis nu mai sunt chiar așa de liniștite. Vasile Blaga, neștiind că este înregistrat, a făcut o remarcă ironică la adresa lui Iohannis. Iar co-președinta Gorghiu i-a ținut isonul, se arată într-o înregistrare făcută sâmbătă la Constanța și publicată de BN24.ro.

Când prim-vicepreședintele Dan Motreanu vorbea despre PNL și despre cum au concretizat Vasile Blaga și Klaus Iohannis ridicarea partidului pe înalte culmi de succes, Blaga, așezat pe o scenă lîngă Puiu Hașotti și Alina Gorghiu, comentează la urechea lui Hașotti, fără să își dea seama că este înregistrat de intalația de sonorizare a sălii: „am concretizat mai mult eu cu Alina, mai multe decât…”. Apoi, Blaga repetă și pentru Alina Gorghiu: „Am concretizat mai mult cu tine, mai multe decât…”, și râde sugestiv. Colega sa râde și ea, spunând că ea este „periculoasă”.

Preşedintele Klaus Iohannis împlineşte, sâmbătă, 56 de ani ocazie cu care, după manifestarea intelectuală de la Constanța, liderii PNL i-au transmis ”La mulţi ani”.

Întrebată dacă va participa la sărbătorirea zilei de naştere a şefului statului, Gorghiu a răspuns, citată de Mediafax: „Eu nu, dar îi urez «La mulţi ani». Astăzi este ziua domnului preşedinte, îi urez şi eu, alături de Vasile Blaga, toate cele bune”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!