VIDEO/Elena Udrea: Cei care m-au votat să VOTEZE ANTI-Ponta

VIDEO/Elena Udrea: Cei care m-au votat să VOTEZE ANTI-Ponta

 Elena Udrea le-a cerut vineri celor care au votat cu ea in primul tur al alegerilor prezindentiale sa se prezinte la vot in 16 noiembrie si voteze "anti-PSD si anti-Ponta".

"Electoratul Elenei Udrea e cel mai anti-PSD si anti-Ponta electorat. Ii rog sa vina la vot. E o responsabilitate pe care o avem cu totii, de a veni la vot si a decide soarta Romaniei", a spus aceasta, intr-o conferinta de presa.

"Acest electorat, sunt convinsa, va vota asa cum ii cer valorile si principiile statului de drept, va vota avand in minte aceste valori, indiferent ce recomanari li se vor face", a spus sefa PMP, inainte de a adauga:

"Votul din 16 trebuie sa fie un vot anti-Ponta".

Intr-un discurs in care l-a criticat in repetate randuri pe Klaus Iohannis si in care nu a spus direct ca va vota cu aceasta, Udrea a spus ca in turul doi "va conta enorm cu cine va vota o jumatate de milion de alegatori care in primul tur a votat cu Elena Udrea".

"Eu voi vota conform atitudinii care ma defineste mai mult decat pe oricare dintre cei care au fost in competitie. Am fost cel mai mare adversar al PSD si al lui Ponta", a subliniat aceasta.

In opinia sa, daca Victor Ponta este "un candidat care reprezinta baronii locali, fara respect pentru statul de drept", Klaus Iohannis "a riscat soarta dreptei in aceste alegeri, acceptand sa participe la competitie desi nu are statutul clarificat, a fugit de confruntrea cu mine si are o atitudine duplicitara fata de statul de drept".

Elena Udrea considera insa ca cele 500.000 de persoane care au votat pentru ea in primul tur "vor face diferenta" in cel de-al doilea dar a dat de inteles ca ar fi putut obtine mai mult daca nu ar fi exitat "strategia extrem de bine coordonata" impotriva sa, din care a citat "aruncarea in competitie a Monicai Macovei", pentru a fura din electoratul lui Traian Basescu, si "atacuri dintre cele mai sofisticate si profesioniste", facand referire fotografiile realizate in Paris, alaturi de Alina Bica.

Ea a sustinut ca a fost singurul candidat care s-a luptat cu Victor Ponta in primul tur si a spus ca "macar 5 procente din ce a obtinut Klaus Iohannis se datoreaza luptei" pe care PMP, ea si "in special Traian Basescu au dus-o cu Ponta si PSD".


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale