VIDEO/Penalul Oprișan, PETRECERE cu 250 de invitați, flori albe și sfârcul la vedere...

VIDEO/Penalul Oprișan, PETRECERE cu 250 de invitați, flori albe și sfârcul la vedere...

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a sărbătorit 50 de ani de viaţă la un restaurant din Odobeşti, cu 250 de invitaţi. Unii primari au ales să vină la petrecere cu maşinile primăriilor pe care le conduc. La petrecere au participat şefi de instituţii, primari, consilieri locali şi judeţeni, precum şi parlamentari, relatează site-ul local  vrancea24.ro .

Petrecere cu candy bar din fructe şi flori albe, nu roşii

Invitaţii au început să vină de la ora 18.00, însă baronul de Vrancea, sărbătoritul, nu a catadicsit să apară nici la ora 20.00. La petrecere au participat şi prefectul judeţului dar şi alţi funcţionari publici. Se pare că, la 50 de ani viaţă, lui Oprişan nu-i mai plac florile roşii – simbolul partidului din care face parte, alegând ca la petrecere să aibă exclusiv flori albe. Contactat de reporterii Vrancea24.ro, Oprişan nu a dorit să comenteze felul în care ales să îşi serbeze jumătate de secol de viaţă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”