VIDEO/Penalul Ponta, la Tbilisi, la un PĂHĂREL

VIDEO/Penalul Ponta, la Tbilisi, la un PĂHĂREL

Penalul s-a aflat marți seara la Tbilisi, unde a asistat la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, penalul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

Înainte de meci, Ponta, alaturi de Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, au baut un pahar de vin intr-o crama, la invitatia premierului georgian Irakli Garibashvili. Ponta a facut si o poza la o sticla de vin, dupa ce a baut.

Presa georgiana a scris marti ca prim-ministrul roman Victor Ponta a fost invitat de catre omologul sau georgian, Irakli Garibashvili, sa asiste la meciul de Supercupa UEFA care are loc in aceasta seara la Tbilisi.

Potrivit site-ului agenda.ge, premierul georgian i-a invitat pe omologii sai din Estonia si Romania sa ia parte la meciul dintre FC Barcelona si Sevilla FC. Site-ul aminteste ca Ponta nu s-ar afla la primul eveniment sportiv in Georgia, el participand si la un meci de rugby in martie 2014, disputat intre Romania si Georgia in finala European Nations Cup.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit