VIDEO/Penalul Ponta, la Tbilisi, la un PĂHĂREL

VIDEO/Penalul Ponta, la Tbilisi, la un PĂHĂREL

Penalul s-a aflat marți seara la Tbilisi, unde a asistat la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, penalul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

Înainte de meci, Ponta, alaturi de Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, au baut un pahar de vin intr-o crama, la invitatia premierului georgian Irakli Garibashvili. Ponta a facut si o poza la o sticla de vin, dupa ce a baut.

Presa georgiana a scris marti ca prim-ministrul roman Victor Ponta a fost invitat de catre omologul sau georgian, Irakli Garibashvili, sa asiste la meciul de Supercupa UEFA care are loc in aceasta seara la Tbilisi.

Potrivit site-ului agenda.ge, premierul georgian i-a invitat pe omologii sai din Estonia si Romania sa ia parte la meciul dintre FC Barcelona si Sevilla FC. Site-ul aminteste ca Ponta nu s-ar afla la primul eveniment sportiv in Georgia, el participand si la un meci de rugby in martie 2014, disputat intre Romania si Georgia in finala European Nations Cup.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...