VIDEO/PROSTITUŢIE în direct la Antena3/Florina CERCEL:Domnule Ponta, m-am simţit brusc bine când am dat mâna. Sunt senzitivă şi simt aura oamenilor/ Ferice de mama care v-a născut/ USL, un proiect care m-a fascinat

VIDEO/PROSTITUŢIE în direct la Antena3/Florina CERCEL:Domnule Ponta, m-am simţit brusc bine când am dat mâna. Sunt senzitivă şi simt aura oamenilor/ Ferice de mama care v-a născut/ USL, un proiect care m-a fascinat

Prostituţie în direct la Antena3

Actriţa Florina Cercel, o obisnuita a platoului emisiunii "Sinteza zilei" (Antena 3), a avut cuvinte pline de lauda si stari extrasenzoriale si mistice fata de persoana premierului Victor Ponta. "Domnule Ponta, v-am cunoscut prima data acum 16 ani cand va ocupati de tineretul pesedist, iar cand am dat mana cu dumneavoastra pentru prima data m-am simtit brusc foarte bine. Fiind actrita, sunt senzitiva si simt aura oamenilor. M-a impresionat fizicul dumneavoastra sportiv", a declarat Florina Cercel care sustine ca USL este una din cele mai mari realizari pe care le-a vazut, "un proiect fascinat gândit de Victor Ponta" si ca a fost foarte dezamagita de ceea ce a urmat, "dar nu din vina dumneavoastra, domnule Ponta".

Actrita a continuat pe aceeasi linie considerandu-l pe domnul Victor Ponta "un prim ministru capabil, energic, muncitor, un om care respecta valorile culturii romanesti".

Incheierea discursului a fost la inaltime: "Ferice de mama care v-a nascut".

Victor Ponta, la Antena 3: Canapele, elogii si multa dragoste

Antena 3 si Mihai Gadea i-au pregatit o emisiune de gala lui Victor Ponta, cu invitati care au laudat permanent realizarile si personalitatea "unui premier tanar exceptional". Impresie a facut si atitudinea tandra a personajului care se tinea de mana cu sotia, gest suprins din toate unghiurile de cameramanii emisiunii "Sinteza zilei".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …