VIS/De unde au RIDICAT-O procurorii pe Udrea

Elena Udrea a fost ridicată joi dimineaţă de DNA dintr-un cartier rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, numit Stejarii, aflat în Băneasa. Mai apoi, la DNA, Udrea a aflat acuzaţiile şi a fost plasată sub control judiciar.

În acest cartier, Udrea este vecină cu patronul Adevărul Holding, Cristian Burci, dar şi cu realizatorul tv, Rareş Bogdan. Chiria unui apartament în acest cartier exlusivist costă câteva mii de euro pe lună. Cartierul aparţine omului de afaceri Ion Ţiriac.

Descrierea pe care şi-o face acest cartier pe site-ul propriu:

Clubul Rezidențial Stejarii

Situat în inima pădurii Băneasa, în vecinătatea Stejarii Country Club, Clubul Rezidenţial Stejarii dispune de 8 clădiri ce găzduiesc 285 de apartamente special concepute pentru un stil de viaţă specific unui resort de lux. Clubul Rezidențial Stejarii reprezintă mult mai mult decât o simplă soluție imobiliară. Aici vă puteți bucura de servicii și facilități premium în confortul și vecinătatea propriei locuințe.Echipa de Concierge şi serviciul Room Service asigură cel mai înalt grad de confort posibil pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră. Pentru nevoile cotidiene, punem la dispoziţia rezidenţilor, pe lângă un mini-market modern şi o patiserie bine aprovizionată, un restaurant ce oferă servicii de catering şi un meniu rafinat şi variat. Complexul poate găzdui întâlniri, conferinţe telefonice sau alte activităţi specifice într-un spaţiu special amenajat. Pentru cei mici, Stejarii include și serviciile Ioanid Preschool International Education, unde cursurile sunt susținute de profesori vorbitori nativi de limba engleză și sunt bazate pe un curriculum internațional.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Ghizdeanu i-a livrat pe Dragnea, Vâlcov și Dăncilă! Dosarul va fi declinat la DNA!

2 ULTIMA ORĂ / Document / Statele Unite își avertizează cetățenii că virusul ucigaș a explodat în alte 6 țări din As…

3 Zăngănit de cătușe către PSD! Voi ați citit discursul ambasadorului SUA de joi? Ați văzut postarea de pe Faceb…

4 Foarte corect articolul scris de Ioana Ene Dogioiu despre numirile în fruntea marilor parchete

5 Le Point / Armata americană debarcă în masă în Europa

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj