Voicu (PNL): Susținerea pentru Iohannis depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin

Voicu (PNL): Susținerea pentru Iohannis depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin

Președintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a afirmat, vineri, că la nivelul județului susținerea din partea cetățenilor pentru Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin. Potrivit lui Voicu, la mitingul electoral de la Craiova, prima acțiune de acest fel din campania electorală a candidatului ACL, au participat și câteva mii de persoane care nu sunt membri ai niciunui partid din ACL.

'Susținerea pentru Klaus Iohannis, în Dolj, depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin. Este un lucru îmbucurător și acțiunile noastre de campanie electorală se îndreaptă în egală măsură și către militanții noștri, dar și către alegătorii care simt și sunt conștienți că nu trebuie să permită acapararea de către PSD a întregii puteri politice, care simt și sunt conștienți că Victor Ponta la președinție înseamnă, printre altele, revenirea la practicile de pe vremea Guvernului Adrian Năstase, pe care le-au respins prin vot în 2004, înseamnă protejarea unei întregi serii de personaje corupte, înseamnă o politică ce ne îndepărtează de Europa', a spus Voicu într-o conferință de presă.

Acesta a mai afirmat că, la nivelul Doljului, PNL și PDL acționează unitar, fără niciun fel de neînțelegere.

'Ca peste tot în țară, PNL și PDL, care și juridic au fuzionat, acționează unitar și în Dolj, nu există niciun fel de neînțelegere, niciun fel de reținere cu privire la procesul politic prin care am trecut și anume fuziunea într-un singur mare partid de dreapta și acțiunile noastre de campanie electorală se desfășoară în aceeași logică', a mai spus Voicu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!