Voicu (PNL): Susținerea pentru Iohannis depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin

Voicu (PNL): Susținerea pentru Iohannis depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin

Președintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a afirmat, vineri, că la nivelul județului susținerea din partea cetățenilor pentru Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin. Potrivit lui Voicu, la mitingul electoral de la Craiova, prima acțiune de acest fel din campania electorală a candidatului ACL, au participat și câteva mii de persoane care nu sunt membri ai niciunui partid din ACL.

'Susținerea pentru Klaus Iohannis, în Dolj, depășește scorurile combinate ale partidelor care îl susțin. Este un lucru îmbucurător și acțiunile noastre de campanie electorală se îndreaptă în egală măsură și către militanții noștri, dar și către alegătorii care simt și sunt conștienți că nu trebuie să permită acapararea de către PSD a întregii puteri politice, care simt și sunt conștienți că Victor Ponta la președinție înseamnă, printre altele, revenirea la practicile de pe vremea Guvernului Adrian Năstase, pe care le-au respins prin vot în 2004, înseamnă protejarea unei întregi serii de personaje corupte, înseamnă o politică ce ne îndepărtează de Europa', a spus Voicu într-o conferință de presă.

Acesta a mai afirmat că, la nivelul Doljului, PNL și PDL acționează unitar, fără niciun fel de neînțelegere.

'Ca peste tot în țară, PNL și PDL, care și juridic au fuzionat, acționează unitar și în Dolj, nu există niciun fel de neînțelegere, niciun fel de reținere cu privire la procesul politic prin care am trecut și anume fuziunea într-un singur mare partid de dreapta și acțiunile noastre de campanie electorală se desfășoară în aceeași logică', a mai spus Voicu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”