zgonea

zgonea

„Am fost lăcătuș-mecanic, nu mi-e rușine s-o spun”, mărturisea Valeriu Zgonea, într-un interviu. După zece ani devine inginer și, ulterior, ajunge în PDSR (actualul PSD), făcând saltul de la căile ferate la Camera Deputaților. Și a rămas deputat din 2000, până în prezent. A făcut facultatea în 8 ani. La Craiova. Acolo unde a și fost recrutat. Și, apoi, pompat, ca un carcalete pe țeavă, în fruntea statului român... SRI își vede visul cu ochii, după 25 de ani preia frăiele PSD...

„Eu sunt din orașul lui Mihai Viteazul. Dacă ei vor să ridice acolo steagul cu care au plecat cu colegul meu, Mihai Viteazul, acum câteva sute de ani să cucerească niște drepturi împotriva ungurilor, pe mine nu mă deranjează”.

„În România nu ai nevoie de studii ca să candidezi. Cei ce știu să citească, să citească Constituția”.

„E bine să vorbești și cu cei mulți, da’ proști”.

„Eu nu scriu ca persoană publică, scriu ca Zgonea, dar se pare că e greutate să întelegeți. No problem”.

„Am fost tuns punk în tinerețe, că sunt și fan Depeche Mode”.

„Femeia te ridică, femeia te coboară! No comment”.

„Munții Carpați, pentru români, nu sunt un blocaj, nu sunt o barieră în dezvoltarea comunităților, ei au fost întotdeauna o punte de legătură între comunități”.

„Miorița vine de la noi și toți cei din jur o cunosc”.

„Antonescu răspundea cândva la o întrebare despre fuziunea PNL și PD, spunând că cele două partide sunt precum două persoane de același sex care nu se pot căsători. Să înțelegem că vreunul dintre cele două partide și-a făcut între timp operație de schimbare de sex?”.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...