Ziarist de investigații, IZGONIT de la Evenimentul Zilei, după ce l-a criticat, pe Facebook, pe Ion Cristoiu

Ziarist de investigații, IZGONIT de la Evenimentul Zilei, după ce l-a criticat, pe Facebook, pe Ion Cristoiu

Ziaristul Ionel Stoica a plecat de la Evenimentul Zilei, dupa ce a publicat pe Facebook o postare critica la adresa lui Ion Cristoiu si care a starnit "discutii" cu conducerea ziarului.

"Daca dimineata mi-ar fi spus cineva ca astazi o sa-mi dau demisia de la "Evenimentul Zilei" as fi ras cu lacrimi. Si totusi mi-am dat-o! Sa nu radeti, a fost vorba despre o postare pe facebook, pe care nu o regret, dar discutiile despre mesajul publicat au fost doar scanteia. Oricum au fost trei ani de zile spectaculosi alaturi de colegi faini!", a scris Ionel Stoica.

Mesajul care a starnit "discutii" este acesta:

"Ion Cristoiu arunca intrebarea pe evz.ro daca "Se pun deja bazele achitarii lui Liviu Dragnea?", avand punct de pornire a teoriei plecarea procurorului Lucian Papici din DNA. Mi-ar fi placut ca la finalul editorialului sa puna un PS: "Daca Liviu Dragnea este gasit vinovat de fraudarea referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu ma las de scris prostii si ma intorc la biblioteca", dar nu l-a pus!"




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /